Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Caute vedeli by ste mi prosim vas vysvetlit nasledujuce anglicke vyrazy ? Alebo vysvetlit rozdiely medzi nimi ?
1. To Find the derivative
2. To Compute something
3. To Differentiate the function
Dakujem velmi pekne za pomoc
Zdravím,
už jsem chtěla přidat do předchozího tématu (kde píšeš, že úloha je v angličtině), že (z vlastní zkušenosti působení v cizojazyčném prostředí) není dobré si dávat za cíl překládat materiál, se kterým pracuješ, ale spíš se snažit ho vnímat tak, jak je, a postupovat dle původních pokynů. Tvé předchozí úlohy pocházejí z knihy (odkaz
http://diendantoanhoc.net/forum/index.p … h_id=10815 , kde je hodně podrobný text a rozbor příkladů, až potom jsou úlohy. Pracuješ, prosím, s textem knihy? Samozřejmě, můžeš používat i jiný materiál - spíš zde mi přišlo, že vynecháváš teorii a jdeš rovnou na úlohy - je tak? Děkuji.
Ještě, prosím, označuj témata za vyřešená, pokud tomu tak je viz pravidla. Děkuji.
Aha dakujem ti za radu asi tomu skusim teda pochopit v anglictine aj ked mi to bude trvat asi dlhsie.
My sme vlastne dostali cisto priklady a ja sa ich postupne snazim riesit a ked nieco neviem tak sa pozriem do knihy a pouzijem ten postup ktory tam vysvetlili.
A pouzivam knihu Essential Mathematics for Economic Analysis Pearson 4th edition
Stránky: 1