Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1

Obracím se na Vás s prosbou.
Dostala jsem tento příklad za úkol a vůbec si s ním nevím rady. Projela jsem snad všechny skripta ale moc to mu nerozumím. Našel by se někdo kdo by mi s tím byl ochotný pomoc?
Zadání : Kolmogorov-Smirnovův 1. a 2. výběrový test
A, Preferují 2 skupiny koček týž typ stravy?
B, Preferují kočky vůbec nějaký typ mokré a suché stravy?
1: 8 13 6 6 2
2: 9 12 5 7 2
První dvě čísla z levé strany (8 a 13; 9 a 12) je mokrá strava a dvě čísla z pravé strany (6 a 2; 7 a 2) je suchá strava.

↑ adelinka00: Co jsou to za proměnné a co je to 1. a 2. KS-test? Z jakých skript vás učí?

↑ OndrasV:
Ze žádných, každý si ten příklad musí vyřešit sám. To je zadání : Studuji chutnost 5 typů stravy pro kočky lišící se pouze obsahem vody. Obsah je kvantifikován ordinální stupnicí o 5 stupních: 1 (mokrá) až 5 (suchá). Celkem jsem
testoval těchto 5 typů stravy u dvou skupin koček, kdy každá skupina měla 35 koček tak, že jsem každé kočce dal na výběr z těchto 5 druhů stravy a pozoroval její reakci (výběr). 1 je první skupina koček, kde jich je celkem 35 a 2. je druhá skupina.
↑ adelinka00:
Zdravím, dotaz kolegy byl na studijní texty - minimálně na str. VUT (ústav, který garantuje výuku matematiky) vidím seznam, pokud zadám Tvou úlohu k vyhledání, tak vidím učební text jiné školy a část úlohy vyřešené - našla jsi?
Doplň, prosím, v tomto smyslu Tvé téma - viz pravidla - bod 3 ohledně podílu autora tématu na řešení domácích úloh. Děkuji.
Stránky: 1