Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ tatiana_1: ahoj, google našiel aj tu
http://home.pf.jcu.cz/~kriz/index.php?o … ;Itemid=29
Zdravím,
k doplnění ke kolegovi Peterovi - podívala jsem do svých zásob - je to Fyzika testy ze SŠ M. Široká, M. Bednařík, Sv. Ordelt.
Opakovaně připomínám ohledně označení témat, co jsi založila (opraven odkaz). Našla jsi tlačítko na označení? Děkuji.
Zdravím,
↑ tatiana_1: v samotné sbírce jsou správné odpovědí na závěr, ale jen výsledky. Potom k tomu bylo CD, které jsem nejspíš někomu dala (ale podívám se, možná mám někde uloženo), nevzpomínám však, zda na CD byla podrobná řešení.
Jak jsi na tom s označováním témat za vyřešené? Rozumíš tom, co po Tobě v této otázce požaduji? Děkuji.
↑ tatiana_1:
mohla bych nascanovat, ale až v pondělí, scanner jsem si odnesla do práce. Pokud bys potřebovala jen některý jeden test, tak bych výsledky opsala. Doufám, že máš v plánu nacvičovat, ne využít k opisu při testu ve škole :-) (z dotazů jsem pochopila, že se chystáš na některou přírodovědu).
Jinak v odkazu na online test (řekla bych, že to je stejné) od kolegy Petera můžeš kliknout a máš vyhodnocení, zda je odpověď dobře/špatně.
↑ jelena:
Ne, ja jsi jenom zkouším priklady různe, ktere najdu a tyhle testy jsou docela dobry, jo na internetu jsou ale vacsinou jen jedna polovina, druha varianta neni odkontrolovana i kdyz priklady jsou takměř zhodne az na par vynimek a jo chystam jse na medinu.
A zcela nejvíc mi dela problem fyzika :-(
↑ tatiana_1:
děkuji za upřesnění, chybějící stránky pošlu zítra mailem. Ohledně přípravy na mediciny - školy mají sbírky modelových otázek, to se většinou nacvičuje. Ve fyzice šlo hlavně o správné přečtení zadání, rychlou orientaci ve vzorcích + pozor na jednotky v zadání a v nabídce výsledků. Úlohy nebyly těžké, ale stávalo se, že jsme nerozuměli správně zadání, nebo jen drobná rozdíl v zadání se musel správně rozluštit, co chtějí. Hodně modelových najdeš i diskutovaných na fóru.
Kolega Formol dával odkaz na fórum 1.LF, kde se hodně probírají přijímací zkoušky a podle toho jsem usoudila, že od modelových sbírek ustoupili. Podrobněji však novinky na 1. LF neznám, ani na dalších školách.
Rozumíš, prosím, požadavku označovat téma za vyřešené? Děkuji a zdárnou přípravu.
↑ tatiana_1: já jsem neviděla nové typy úloh. Modelovky byly hodně jednoduché, spíš na rychlou a pozornou reakci a na 1-2 vzorci pro jednu úlohu. Pokud počítáš např. ze sbírky Kružika, tak tyto úlohy jsou rozsáhlejší co do vzájemného propojení více okruhů.
Nemáš alespoň na ukázku pár úloh z nového typu na 1. LF?
↑ tatiana_1:
všeobecné - myslíš některé testy typu TSP?
↑ tatiana_1:
ano, na to se ptám, zda jsi už viděla alespoň některé úlohy, co byly v tomto roce v přijímacích zkouškách na 1. LF, když píšou, že je to jinak, než modelovky.