Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 03. 01. 2016 21:39

holar
Reputace:   

Rada ohledně MatFyzu

Dobrý den, chci vás požádat o radu. Ze všeho nejdříve bych chtěl říci, že matematiku miluji, přijde mi neuvěřitelně zajímavá, moc rád o ní čtu a chtěl bych znát více a více. A ještě mnohem více miluji fyziku, ve které dosahuji velmi dobrých výsledků, doučuji přátelé atd. Tudíž není nic divného, že chci zkusit fyziku na MatFyzu, což je můj dětský sen. Jenže z důvodů, že jsem si vůbec nesedl s mým učitelem matematiky a mých vážnějších zdravotních problémů, které se mi již snad podařilo zažehnat hrozí, že budu mít 4 na vysvědčení právě z matematiky. Ostatní volitelné matematické předměty v pohodě, jen ta klasická matematika. Myslíte, že při přijímacím řízení se budou na mě dívat jak na blba a může mí to ztížit přijetí? Děkuji moc

#2 03. 01. 2016 21:53

Stýv
Vrchní cenzor
Reputace:   215 
Web

Re: Rada ohledně MatFyzu

ne. teda asi tě nevezmou bez přijímaček, ale na výsledek přijímaček už prospěch vliv nemá (jestli se něco za posledních pár let zásadně nezměnilo)

#3 06. 01. 2016 20:33

holar
Reputace:   

Tak snad by to mělo být i bez přijímaček, dle kritérií pro přijetí bez PZ stačí úspěšně zvládnout maturitu Matematika +.

#4 07. 01. 2016 18:34

Stýv
Vrchní cenzor
Reputace:   215 
Web

no tak vidíš

Zápatí