Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 28. 03. 2016 21:54

Anon1m
Zelenáč
Reputace:   

Gymnázium Christiana Dopplera

Zdravím.
Jednu z přihlášek na střední školu jsem si podal na Gymnázium Christiana Dopplera. Jak matematika, tak fyzika a k tomu počítače, je jediná věc o kterou se zajímám už nějakou tu dobu. Dokonce programuji i testy pro spolužáky, už mi jen stačí propojit porty, ale to jde uplně mimo téma. Hlavní důvod proč sem píši je ten, že už jsem sem jednou psal a potěšila mě rychlost odpovědí a dobrých rad.  Tak se na vás chci znovu obrátit s dotazem ohledně přijímacího řízení na Gymnázium Christiana Dopplera. Pokud by mi byl někdo schopen odpovědět budu velice rád. Jelikož čím blíže jsou přijímačky, tak tím víc toho v hlavě se mi začíná motat. A tak mám otázku jak těžké jsou přijímačky na Gymnázium Christiana Dopplera na stupnici 1/10? A na co se na takových Gymnáziích více v přijímacím řízení zaměřují co se týče jak matematiky, tak i českého jazyka? Po mém bádání po internetu jsem si vyvodil, že v českém jazyce jde spíše o práce s textem, ale jelikož je toto Gymnázium zaměřené na matematiku, tak se obracím na vás, jelikož je mi jasné, že na matematiku budou velice přísní v přijímacím řízení a měl bych pochyby o své domněnce. Ale také mi je jasné, že ten český jazyk nepodceňovat (hlavně s mojí gramatikou). Snad pochopíte o co mi jde a předem děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera.
(A omlouvám se za mé gramatické schopnosti.)

Zápatí