Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zdravím.
Jednu z přihlášek na střední školu jsem si podal na Gymnázium Christiana Dopplera. Jak matematika, tak fyzika a k tomu počítače, je jediná věc o kterou se zajímám už nějakou tu dobu. Dokonce programuji i testy pro spolužáky, už mi jen stačí propojit porty, ale to jde uplně mimo téma. Hlavní důvod proč sem píši je ten, že už jsem sem jednou psal a potěšila mě rychlost odpovědí a dobrých rad. Tak se na vás chci znovu obrátit s dotazem ohledně přijímacího řízení na Gymnázium Christiana Dopplera. Pokud by mi byl někdo schopen odpovědět budu velice rád. Jelikož čím blíže jsou přijímačky, tak tím víc toho v hlavě se mi začíná motat. A tak mám otázku jak těžké jsou přijímačky na Gymnázium Christiana Dopplera na stupnici 1/10? A na co se na takových Gymnáziích více v přijímacím řízení zaměřují co se týče jak matematiky, tak i českého jazyka? Po mém bádání po internetu jsem si vyvodil, že v českém jazyce jde spíše o práce s textem, ale jelikož je toto Gymnázium zaměřené na matematiku, tak se obracím na vás, jelikož je mi jasné, že na matematiku budou velice přísní v přijímacím řízení a měl bych pochyby o své domněnce. Ale také mi je jasné, že ten český jazyk nepodceňovat (hlavně s mojí gramatikou). Snad pochopíte o co mi jde a předem děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek večera.
(A omlouvám se za mé gramatické schopnosti.)