Dobrý den, můžete mi někdo vysvětlit, k čemu je táhle stránka, když už teda někdo potřebuje vypočítat nějaký příklad, tak se aspoň očekává, že mu to někdo vypočítá, když už má debilní komentáře. A né že jen bude blbě tlachat! Děkuji za pochopení.
↑ An369:
Ahoj, nevím co se to poslední dobou děje s novými uživateli tady na fóru, ale některým z nich chybí špetka slušnosti a pokory a respektu k pravidlům fóra.
Pokud má člověk nějaký problém - dotaz, je slušností pozdravit, požádat a taky ukázat trochu vlastního úsilí a nakonec alespoň komunikovat nebo poděkovat.
Když se podívám na tvé příspěvky - u valné většiny z nich tyto věci chybí.
Pokud se naučíš těmto věcem, potom můžeš očekávat, že někdo bude ochotný a ve svém volném čase ti poradí. Jinak to ale nefunguje.
Pokud se ti fórum nelíbí, tak tě nikdo samozřejmě nenutí, aby si ho navštěvoval(a).
Už mě moc nebaví sledovat, jak neslušní lidé jsou drzí na stálé i ostatní členy fóra.
Děkuji za pochopení.
Poviem to z môjho pohľadu. Zo štýlu formulovania otázky sa dá trochu tušiť (aspoň pocitovo)či sa autor chce niečo naučiť alebo len odpísať. Preto pri správne formulovanom nie až tak triviálnom probléme dám ak viem celé riešenie ale keď je ďalší príspevok od toho istého zadávateľa na ten istý princíp tak ignorácia z mojej strany. Podobne ignorujem ak sem niekto hodí zadanie a nič k tomu(ak to nie je v zaujímavých úlohách resp. nejaká pre mňa netradičná úloha kde chcem vedieť či ju zvládnem)Nemôžeš ale chcieť od nikoho aby tu na počkanie riešil niekomu úlohy ktoré pre ktoré stačí rozumieť danému zadaniu.
↑ Pritt:
Za prvé nejsem nový uživatel a zadruhé, já se slušně chovám, tak nevím, proč mi píšete že ne. A nejedná se o můj problém, ale mojí kamarádky, která potřebuje pomoc a místo toho, aby lidi jí příklad vypočítali si hrají na chytráky, kteří umí jen blbě tlachat.
S pozdravem
↑ An369:
Někdo ti ve svém volném čase chce pomoci, a ty si místo poděkování stěžuješ, že "blbě tlachá" a má "debilní komentáře". Takže ne, nechováš se slušně. A nechápu, jak to můžeš nevidět.
No, ale abych tedy jen netlachal - k čemu je toto fórum? Pokud vím, má sloužit k diskutování o matematických problémech. Není k tomu, aby sem chodili matematičtí ignoranti, napsali sem svůj domácí úkol a následně si stěžovali, že jim ho nikdo nevyřešil (jako by na odpověď měli nárok, nebo co). Tak je to i v pravidlech, která jsi při registraci odsouhlasila, takže nechápu, v čem je problém. Pokud se ti to nelíbí, nemusíš sem chodit.
Mimochodem, možná nejsem sám, kdo zčásti z těchto důvodů na fórum prakticky přestal chodit. Stejně jako to píše Pritt, už mně zkrátka nebavily konfrontace s nejrůznějšími budižkničemy, kteří si myslí, že se svět točí kolem nich. Chtít někomu pomoct a vyslechnout si za to ještě podrážděnou stížnost, to se ochodí - a mám se moc rád na to, abych svůj čas věnoval někomu, kdo si to nezaslouží. Takže si laskavě uvědom, že to není jen nějaká "stránka", která ti musí k něčemu být, ale že tu proti tobě sedí skuteční lidé - a podle toho se zkus chovat. Díky.
Zdravím,
↑ An369: můžeš, prosím, upřesnit, o které téma (nebo uživatele) jde? U Tebe bych přivítala, pokud bys témata, co založíš, ukončovala - buď sdělením, že v pořádku, nebo jen označením za vyřešené.
Pritt napsal(a):
nevím co se to poslední dobou děje s novými uživateli tady na fóru
to nejspíš bylo pořád, jak v časech s pravidly, tak i v dávních dobách bez nich. Akorát se to tak nevnímalo.
LukasM napsal(a):
Někdo ti ve svém volném čase chce pomoci,
:-) to jsme novým (rok starým) zněním posledního bodu pravidel snažili odbourat. A správně povídáš, že "má sloužit k diskutování o matematických problémech".
LukasM napsal(a):
Mimochodem, možná nejsem sám, kdo zčásti z těchto důvodů na fórum prakticky přestal chodit.
Bohužel tak. A bohužel to vleče za sebou i další pokles úrovně kvality fóra. Mimochodem, co navrhuješ? :-)