Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj, htěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s tiskem matematických skript / prací vlastními prostředky. Konkrétně mám potíž s tiskem některých znaků, které se vytisknou buď na špatnem místě nebo jako čtverečky. Tento problém se ale projevuje jen u některých dokumentů (asi problém s kódováním). Neví někdo, jak to napravit? Zde 3 foto chybného tisku a 1 dobrý tisk.

free picture upload
Zdravím,
mně se toto stávalo v některých dřívějších časech, když jsem chtěla tisknout přímo z webové stránky (i když bylo uvedeno, že pdf, snad i v pdf převáděných z jiných typů souboru, např. z wordu), pomohlo otevírat ve vhodném pdf prohlížeči (teď třeba mi nedělá problém PDF XChange Viewer), nebo pdf přímo stahovat a tisknout ze staženého souboru.
↑ Jelec: můžeš, prosím, přidat přímo odkaz na dokument, který tiskneš (na stránku, kde je dokument). Děkuji.
↑ Jelec:
děkuji, při tisku přímo z odkazu mi nahradilo znak
za
(v jiné chyby snad nevidím, ale ještě porovnám). Když si soubor stáhnu a otevřu v PDF XChange Viewer, tak je tisk v pořádku (mám Windows 7, FF).
Tak to možná zkus také tak - otevírat pomocí pdf prohlížeče (který máš?) a až potom tisk.