Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Zadání a hlavně řešení je naprosto stejný.
↑ saron1:↑ svatý halogan: ty moment oni v tom maji nejaky bordel na ty skole v zadanich...to je nejaky divny to nechapu...no nic
↑ saron1:
Já jsem ti dal návod, jak si to racionální číslo převést z periodického vyjádření na zlomek. (ve vedlejším tématu). Díky tomu můžeš odpovědět na tento dotaz.
↑ svatý halogan: tak bud to nechapu oni maji v jednom testu cele zadani pisu: Racionalni cislo 0,324,pod periodou, vzjadrene jako zlomek v zakladnim tvaru ma ve jmenovateli cislo A:37 B:225 C:330 D:30 E:jina odpoved spravne tu maji ze A je spravne tudiy 37
druhy test cely zadani pisu: Racionalni cislo 0,324, pod periodou, vzjadrene jako zlomek v zakladnim tvaru ma ve jmenovateli cislo A:37 B:225 C:330 D:30 E: jina odpoved a tady je C spravne tudiz 330
muze mi to nekdo vysvetlit???
↑ svatý halogan:
Zdravím a plně souhlasím, že se rozčiluješ - vůbec mám pocit, že v tématech SŠ je příliš vělká tolerance ke kvalitě zadání, ke způsobu komunikace atd.
Měla jsem v plánu, že napíši nějakou slohovku do Připomínek, ale nejdřív mám v planu mytí oken (téměř hotovo), zcela mimo plan jsem teď řešila, kam že dcera odstranila "koš"... a kdyby kolega lukaszh vědel, jak já se těším na žehlení (to je vážně, že se těším).
Tak vás ještě potěším, jak jsme lištili s kolegou BrozkemP: prispevek 6 a návrh na puntiky.
Musíš být zcela v klidu a hledet do maturitních otázek.
Kolega O.o by mohl dohlednout na průběh funkce, který rozpracoval v tématech VŠ.
Děkuji a zdravím :-)
↑ saron1:
- snad není takový problém buď odkaz na zadání, nebo nějaká kopie - obrázek, nebo opravdu slušný zápis. Zejména, když se připravujeme na VŠ, že ano.
↑ jelena:
Mám za dnešek projetých 14 otázek a potřeboval jsem se odreagovat.
Sprdnul jsem tu jednoho řešitele, dal jsem 3 nebo 4 řešení příkladů... můžu s klidným srdcem jít do kina. Přeji příjemné žehlení.
↑ jelena:
Zdravím při tvé relaxaci =),
já než se dostanu domů a sem na forum, tak už dávno odpovíš, krom toho to vysvětluješ daleko hezčeji, mám proto radost, že ses toho ujala ;-).
↑ svatý halogan:
Alespoň jsem se trefil s tím, že ta perioda byla nad jinou částí čísla ^.^, jinak jsem asi zapomněl hodně štěstí k maturitě; ps: právě pravděpodobnost jsem si vytáhl u maturity a štěstím jsem zrovna neskákal (ral jsem to naposledy rok před maturitou a k maturitě jsem si to neopakoval (z důvodu: "Já bych si je přeci nevytáhl." ;-)), ale přežil jsem to, neudělal ani moc ostudu, tak np (?no problem - no panic? - to je záludná zkratka -))..
PPS: jelena nebude nadšená z OT, ale jednou se to snad přežije, ne? .)
O.o napsal(a):
jelena nebude nadšená z OT, ale jednou se to snad přežije, ne? .)
Mám statisticky nejvic OT ze všech vás - ale já mám na to statut (děkuji, vážený Admine).
A jedno OT jsem zrovna přidála: k postupu do Q: http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=8471
Pravděpodobnost, že se vytahne pravděpodobnost, je opravdu velka - před nějakým časem jsem cvičila jednoho dalkare-maturanta, všechno uměl perfektne, neboť jsme cvičili celou jeho školní dochazku a všechno - vysoký standard. Jediné, co jsme nechteli, byla pravděpodobnost (protože za chyby zákovy může učitel, né žak). Měli celkem 50 otazek - tahlo se 2 otázky - a co? "pravděpodobnost. Dostal "2", ach jo.
Ale, když to srovnám, že se dá vytahnout něco jako "posunutí" a podobné skvosty...
Opět nenapiši slohovku do "Připomínek k foru", tak snad jindy.
Zdravím :-)
↑ polhošova:Založ si vlastní téma a napiš tam, co konkrétně potřebuješ. Do vyřešených témat se nepíše. Viz pravidla.