Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ misaH: slušně jsem tě poprosila, jestli bys mi poradila a pokud se ti nechtělo, tak proč jsi to vůbec komentovala..
↑ helloitsme:
Vieš čo - Al1 ti napísal:
ale podle těch úloh bys měla řešení dát dohromady
Svoj osobný voľný čas, ktorý sa mi už nikdy nevráti som venovala tomu, aby som vyhľadala riešenie úloh ktoré súvisia s tvojím zadaním.
Buď si si ich neprečítala, alebo si proste podstatu riešenia týchto ZŠ úloh vôbec nepochopila.
Dvakrát som ti priamo povedala o čo ide. Márne.
Je rozdiel radiť žiakovi ZŠ alebo radiť záujemcovi o VŠ. Veď tam budeš musieť písaný text chápať...
Okrem toho si úplne odignorovala moju radu, aby si sa zamerala na odpoveď, ktorú od teba žiadajú. Ďalšia strata môjho času...
Síce neviem načo ti budú rovnice patriace k úlohe keď úlohe nerozumieš, no ale dobre. Keď si teda slušne poprosila:

(Samozrejme, ak som sa nepomýlila.)
x čas, za ktorý urobí celú prácu najrýchlejší stroj, z čas za ktorý urobí celú prácu najpomalší stroj.
Škoda, že si sa nezamerala na odpoveď - vtedy je riešenie podstatne jednoduchšie. Ale ako chceš.
Možno niekto slušnejší ako ja ti pomôže. Snažila som sa posunúť ťa - ale ako chceš.
Keby sa mi nechcelo, tak sa samozrejme do toho pchať nebudem, to si buď istá. Preto si mohla spolupracovať ináč. Ale už sa do pomáhania tebe strkať nebudem, neboj sa...
A prepáč, že ti úlohu nevypočítam.
Maj sa pekne.