Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Preji krasny vecer. Dnes jsem uzavrel sazku se svym nadrizenym. Ja tvrdim, ze nikdy v historii Sportky nebylo mozne dosahnout zisku tim, ze by clovek vsadil veskere mozne kombinace cisel. Stejne tak, jako nelze dosahnout zisku vsazenim vsech cisel na rulete. Muj nadrizeny mi tvrdi opak. Ze skoly jsme pomerne dlouho pryc, takze bychom potrebovali rozsoudit. Predem se omlouvam, pokud tu tento problem nema co delat, ale prijde mi to jako zajimavy precedens, ktery na ceskem webu zatim neni dohledatelny.
Za veskere prispevky (vcetne poznatku, ze v praci delame uplny prd) dekuji. S pozdravem Honza
↑ vlado_bb[re]p548922: Samozrejme chapu, ze je potreba cloveka zesmesnit tim absolutne nejkratsim zpusobem, preci jen jsme na internetu a za podobne reakce se jiste sklizi nejvetsi obdiv. Kdybyste se ovsem zamyslel alespon na 5 vterin, jsem si jist, ze by Vam doslo, ze odpoved na mou otazku opravdu nelze takhle proste vygooglit.
↑ Stejsky20: To ale nebolo myslene az tak ironicky, podla mna cislo
hovori za vsetko, nemyslite?
↑ Stejsky20:
V čom vidíš zosmiešnenie?
Ak sa jackpot niekedy vyšplhal nad hodnotu vklad krát počet kombinácií tak by mohlo ísť o zisk, ale to by hádam nikto nemohol vyhrávať niekoľko rokov aby sa to naakumulovalo