Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ahoj,
dnes končí přihlašování do maturitní zkoušky Matematika+ a já stále nejsem pevně rozhodnut, zda to zkusit.
Chci jít studovat MFF UK, takže se snažím vyhecovat, že pokud chci zvládnout takovou školu, měl bych přece Matematiku+ složit bez problémů, ovšem zůstává mi stále několik nezodpovězených otázek, na které nenacházím odpověď ani na webu novamaturita.cz.. :-)
1) Co se stane, pokud zkoušku nesložím?
2) Je známka z této zkoušky na maturitním vysvědčení?
3) Máte někdo zkušenosti se skládáním této maturity?
4) Pokud se teď přihlásím, dá se to ještě stornovat, kdyby mi nějak ruplo v palici? :-D
Díky moc za odpovědi!
Matematice, zdar!
Čau, určitě se to vyplatí, dával jsem se ji kvůli odpuštění přijímacích zkoušek. Nakonec jsem sem se dostal přes SCIA někam jinde. Pokud ji neuděláš nic se nestane. Na maturitním vysvědčení není. Stornovat se pak nedá, ale tak přinejhorším tak pak nedojdeš a dostaneš 0 bodů.

↑ Dáda78:
ad1 a 2) citace "výsledek Matematiky+ není uveden na vysvědčení, žáci získají samostatný certifikát, který nemusí nikomu ukazovat."
ad3) jen z druhé strany. Samozřejmě je náročnější, ale "hezká", určitě stojí za to si jí zkusit
ad4) vzhledem k ad1) o nic nejde