Zkopírováno z dalšího příspěvku autora tématu (téma přesunu do Ostatního jako prosbu o doučování):
Mohl by mi někdo pomoct s doučováním? Třeba přes skype? Jsem ochotný poslat nějaké peníze .) Jsem seriozní, je mi 24 a bohužel jsem ještě na střední a vím, že tohle je fakt jednoduchý, ale matematiku jsem se nikdy neučil a potřeboval bych aspoň tento rok projít a na to nemusím mít jedničky ani dvojky
Dobrý večer,
mohl by mi někdo pomoct s pár přikladama? A napsat nějaké vzorečky prosím pěkně jak to vypočítat? A nedělá někdo online doučování za nějaký donate? :) děkuji
↑ Speedhack:
Ahoj, doopravdy si ty vzorecky nedokazes najit sam? Vzdyt je jich plnej internet ;-) Nejenom klasicka wikipedie, ale treba i tady MatWiki a spoustu dalsich ;-)
Mohl by mi někdo pomoct s doučováním? Třeba přes skype? Jsem ochotný poslat nějaké peníze .) Jsem seriozní, je mi 24 a bohužel jsem ještě na střední a vím, že tohle je fakt jednoduchý, ale matematiku jsem se nikdy neučil a potřeboval bych aspoň tento rok projít a na to nemusím mít jedničky ani dvojky
Nabízím pomoc s výpočty příkladů (samozřejmě s podrobným postupem a vysvětlivkami) za pár korun (cca 10-20 kč za příklad) a případné další konzultace. Pokud máš zájem, napiš mi mail na matika.online@seznam.cz