Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý den, je to asi úplně jiný tip otázky než je tu běžné, ale na druhou stranu je tu fórum plné fórum lidí, kteří se zajímají o matematiku. Chtěl bych dát kamarádovi k vánocům tričko s nějakým matematickým/fyzikálním motivem, protože je hodně zabranej do matematiky. Nemáte nějaké návrhy nebo nápady? popř. co jste už někdy v minulosti dostali nebo někomu dali? Děkuju všem za tipy :)
Díky za tipy.. vím, že se to dá najít na googlu ale myslel jsem, že byste mi tu mohli poradit něco originálního a něco co by ho mohlo fakt potěšit. Našel jsem tohle tričko za dobrou cenu s Hawkingem. Je to to samé jako na stránce co posílal vlado, ale je z Česka. Myslíte, že je v pohodě? I když se uplně netýká matematiky 100%..
já teda neučím matematiku, ale finanční gramotnost, ale líbil se mi hrnek s rovnicemi, který jsem dostal nedávno
hrnek pro chytré hlavy
Nejlepší nádoba je Kleinova láhev. :-)