Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
potreboval bych s nekym projet nasledujici priklady:
http://mat.fsv.cvut.cz/BAKALARI/MA1SI/MA1SITesty3.pdf
(vse se resi pomoci matic)
resil jsem is je sam a vetsinu jsem jich jiz vypocital sam, jen nektere mi stale nejsou jasne. Vsechny priklady mam od kamaradky vypocitane (krok po kroku) takze je moznost do toho nahlednout, jde mi o to vysvetlit proc se to resi takto a jaky krok pouzit ted........
toto doucovani potrebuji pouze dnes (31.5.) vecer v Praze (zhruba od 18:45 az do te doby dokud budete moct, nebo to neukoncime, casu mam dost)... V praze muzeme zajit do studovny na kolejich Strahov, kde si to probereme, nebo jsem ochoten Vas pozvat nekam na pivko do hospody at nemusite jezdit daleko od domova.
Nabizim take financni odmenu (popripade jsem ochoten vam za toto doucovani vytvorit webove stanky od graf. navrhu az po kodove zpracovani), cenu s udelejte sami, ovsem berte ohled na to, ze jsem student a me financni prostredky jsou velmi nizkde, musim vyzit s 800Kc na tyden ktere dnes dostanu (jidlo, cesta.....) a z toho pro vas muzu nejake ty penize vyclenit.
v pripade zajmu piste do 16:00 na icq 9-416-719 (po 16:00 jedu na nadrazi) a po 16:00 piste SMS na mobil 60 666 59 17 (v pripade ze pisete z internetu, napiste sve mobilni cislo at vam mohu zavolat zpet)..

Abych tohle téma odstranil z "nezodpovězených dotazů" pošlu aspoň OT odpověď: pěkný web, ale chtělo by to uzavřít jeden IMG tag, aby byl tak validní, jak je odkazováno ;)
↑ Kondr:
tema uz uzamknete test pisu za 2hodky :) vse jsem se jiz s kamarady doucil tak to snad zvladnu....
jinak web validni byl, dokud jsem nezkousel nejake upravy, pak sem si ho rozhodil a od te oby jsem na to ani nesahl, nebyl cas :) skola je dulezitejsi :)
Stránky: 1