Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ Teny37:Ty si snad ani nerobis srandu, aj ked to tak vyzera ... Tak pomaly. Kolko je
?
↑ vlado_bb:
neřešíme úlohu. no d je funkce kde se jedná o kartézský soustava souřadnic.
↑ vlado_bb:
Já si myslím, že jde o nějaký předSilvestrovský žertík.Stačí si prohlédnout historii problémů, které už student zaslal dříve a i jeho spolupráci.
😃
↑ krakonoš: Zrejme ano, takze je cas s touto neplodnou diskusiou skoncit. A kedze su sviatky, ani mu neznizim reputaciu.
Omlouvám se jestli vám to takhle vyznělo, ale opravdu to tak není. Prostě jsem se to snažil celý večer vyřešit a jelikož jsem byl už zoufalý napsal jsem sem. Jestli jsem vás nějak naštval tak se omlouvám, ale myšleno to tak nebylo. Chtěl jsem jen pomoct.
↑ Teny37: Samozrejme ze nejde o metriku, nesplna dokonca ani jednu z podmienok, ktore ma metrika splnat. A kazdy, kto chape, co je metrika, to vidi na prvy pohlad. To iba aby si sa mohol zorientovat, ako na tom si. Nie je na tom nic zle ak nieco nevieme, problem je, ak to nevieme a myslime si, ze vieme.
↑ vlado_bb:
Já jsem si myslel, že to metrika není, ale jelikož otázka zněla Odůvodněte jestli se jedná o metriku, tak jsem předpokládal právě, že metrika to bude. Hold jsem v tom asi hledal něco co v tom není. Děkuji za váš čas a omlouvám se.