Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
↑ surovec:Rozumny vstup k tejto teme bol ↑ laszky:. Co branilo pockat na odpoved?
Díky za vaše odpovědi pánové, o parciálních zlomcích jsem slyšel a díky nasměrování od laszkyho jsem se k výsledku dopočítal.
Mám ale jiný problém s příkladem na parciální zlomky, můžu vám jej sem napsat, ať nemusím otevírat nové téma?
↑ surovec:To neviem, nepoznám ťa. V každom prípade si ale myslím, že ak sa v spoločnosti viacerých ľudí človek A niečo opýta človeka B, tak je vhodné počkať na odpoveď človeka B, až potom pokračovať v diskusii.
↑ vlado_bb:
Ale zde se člověk
neptal člověka
, nýbrž celé společnosti. Odpověděl jeden člověk ze společnosti a já jsem jako jiný člověk z této společnosti nabídl (z výše uvedených důvodů) alternativní postup.
↑ surovec:
laszky
Re: Výpočet neurčitého integrálu lomené funkce
↑ X3R0Cz:
Ahoj, parcialni zlomky jste delali?
———————-
Prvy riadok: autor textu
Druhy riadok: nazov temy
Treti riadok: osoba, ktorej je text urceny
Stvrty riadok: text
Ak by otázka bola určená všetkým prítomným, bola by pomerne nezmyselná, pretože je úplne samozrejme, že odpoveď by bola nevyhnutne kladná.
↑ vlado_bb:
Jo ty's mluvil o otázce laszkyho (myslel jsem, že mluvíš o otázce zadavatele)...
No, to bys pak měl takto zasáhnout v polovině (spíš víc) vláken: "Cekejte ostatní, dokud zadavatel neodpoví na dotaz prvního reagujícího."
Stránky: 1