Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Čau kucí,
mám pár poznámek co by se dalo vylepšit, něco jsou jenom detaily, ale všechno je to podle mě realizovatelný :)
1. Rozdrbaná čeština když ukážete na tlačítka dole - viz screen. Je to detail ale co :)
2. Odkaz na Upload obrázků neni pod oknem když editujete příspěvek, šlo by ho tam hodit? Jednou sem něco editoval a už sem myslel, že jste to zrušili když sem ho nemoh najít :)
3. Dát odkaz na příspěvky do kterých jsem přispíval v pravo nahoru - jak jsou teď na hlavní stránce odkazy:
* Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy
* Označit všechna témata jako přečtená
ale ne to jenom kopnout na hlavní stránku, ale tak aby tam ten odkaz byl fůrt bez ohledu na to jestli sem zrovna v nějaký sekci...
4. Nebylo by špatný kdyby mohlo mít každý vlákno přiznak jestli je dotaz vyřešen. Nastavit by ho moh autor nebo moderátor. Pak někam střelit odkaz aby šlo zobrazit jenom nevyřešený vlákna a taky někam hodit odkaz na zobrazení vláken bez odpovědí...
5. Další detail, ale prudí to - když píšete nějakej dlouhej příspěvek, tak pokaždý když chcete vložit nějakej tag tak se to okno odscrolluje nahoru, proč???
No a to je tak všechno co mě momentálně napadlo :) Jinak pochvala, že je sem možný nahrávat obrázky a nemusí se to ládovat ně nějakej hostingovej server odkad to stejne za mesic zmizi...
1) Jo, Javascript je uložený v jiném kódování, už jsem si toho někdy všiml, ale do opravy jsem se neměl. Já defaultně všude používám utf, ale tady je kódování windows-1250. To se vyřeší.
2) No jo, chybí tam. Kouknu na to, to taky půjde jednoduše upravit.
3) Je to tak nutné? Stačí kliknout na profil a tam už ten odkaz je.
4) To už se řeší vedle. Bylo by to fajn, zkusím to nějak naprogramovat. Snad se mi to povede :-).
5) Jo, to je debilní. Ale nevím jak to vyřešit. Uvidím, poptám se.
Díky za připomínky, jen teď nemám čas to řešit. Nejdřív o víkendu a to ještě kdo ví jestli.
↑ xxsawer:
code funguje, jenom není na něj tlačítko
viz např. http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=8826
↑ gladiator01:
Aaaha tak to sem nevěděl tak v tom případě jenom dodělat to tlačítko :)