Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 02. 06. 2009 01:15

xxsawer
Reputace:   

Úpravy

Čau kucí,
mám pár poznámek co by se dalo vylepšit, něco jsou jenom detaily, ale všechno je to podle mě realizovatelný :)

1. Rozdrbaná čeština když ukážete na tlačítka dole - viz screen. Je to detail ale co :)
http://forum.matweb.cz/upload/418-snap017.jpg

2. Odkaz na Upload obrázků neni pod oknem když editujete příspěvek, šlo by ho tam hodit? Jednou sem něco editoval a už sem myslel, že jste to zrušili když sem ho nemoh najít :)

3. Dát odkaz na příspěvky do kterých jsem přispíval v pravo nahoru - jak jsou teď na hlavní stránce odkazy:
*  Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy
* Označit všechna témata jako přečtená
ale ne to jenom kopnout na hlavní stránku, ale tak aby tam ten odkaz byl fůrt bez ohledu na to jestli sem zrovna v nějaký sekci...

4. Nebylo by špatný kdyby mohlo mít každý vlákno přiznak jestli je dotaz vyřešen. Nastavit by ho moh autor nebo moderátor. Pak někam střelit odkaz aby šlo zobrazit jenom nevyřešený vlákna a taky někam hodit odkaz na zobrazení vláken bez odpovědí...

5. Další detail, ale prudí to - když píšete nějakej dlouhej příspěvek, tak pokaždý když chcete vložit nějakej tag tak se to okno odscrolluje nahoru, proč???

No a to je tak všechno co mě momentálně napadlo :) Jinak pochvala, že je sem možný nahrávat obrázky a nemusí se to ládovat ně nějakej hostingovej server odkad to stejne za mesic zmizi...

#2 02. 06. 2009 12:15

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

Re: Úpravy

1) Jo, Javascript je uložený v jiném kódování, už jsem si toho někdy všiml, ale do opravy jsem se neměl. Já defaultně všude používám utf, ale tady je kódování windows-1250. To se vyřeší.

2) No jo, chybí tam. Kouknu na to, to taky půjde jednoduše upravit.

3) Je to tak nutné? Stačí kliknout na profil a tam už ten odkaz je.

4) To už se řeší vedle. Bylo by to fajn, zkusím to nějak naprogramovat. Snad se mi to povede :-).

5) Jo, to je debilní. Ale nevím jak to vyřešit. Uvidím, poptám se.

Díky za připomínky, jen teď nemám čas to řešit. Nejdřív o víkendu a to ještě kdo ví jestli.

2+2=4

#3 07. 06. 2009 18:49

Lukee
Administrátor
Web

#4 07. 06. 2009 19:17

Ivana
Reputace:   32 

↑ Lukee:.. Zdravím , .. :-)

pěkně vyřešeno posílání oskenovaných příspěvků , dobré zvlášt´ pro nás  " obrázkáře "    :-))

Jedna krát jedna je  " tisíckrát " jedna :-)

#5 07. 06. 2009 23:26

xxsawer
Reputace:   

↑ Lukee:

Perfektní, dík :)

#6 09. 06. 2009 22:57

xxsawer
Reputace:   

↑ Lukee:
Moh bych mít ještě jednu prosbu? :)
Slo by dodelat tlacitko CODE tak jak to je na jinych forech? Text uvnitr by byl Courierem nebo nejakym pismem se stejnou sirkou znaku... Vypada to lip kdyz pises nejakej zdrojak.

#7 09. 06. 2009 23:21

gladiator01
Místo: Jindřichův Hradec
Škola: ZČU FAV - SWI
Pozice: absolvent
Reputace:   53 
Web

↑ xxsawer:
code funguje,  jenom není na něj tlačítko
viz např. http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=8826

Naděje jako svíce jas, potěší srdce štvané, čím temnější je noční čas, tím zářivěji plane.
VIVERE - MILITARE EST (Seneca)
Vím, že nic nevím. - Sokrates

#8 09. 06. 2009 23:32

xxsawer
Reputace:   

↑ gladiator01:

Aaaha tak to sem nevěděl tak v tom případě jenom dodělat to tlačítko :)

#9 10. 06. 2009 00:49

Lukee
Administrátor
Web

↑ xxsawer:
Hotovo.

2+2=4

Zápatí