Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Ještě jsem nastavil, že nově registrovaní uživatelé musí potvrdit emailovou adresu tím, že jim fórum pošle vygenerované heslo na jejich email. Mělo by ho to přinejmenším zbrzdit, když ne rovnou odradit.
Občas se mi stane, když z hlavní strany kliknu na nějakou kategorii a v ní na nějaké téme, že když se potom přesunu o stránku zpět (šipka vlevo na většině prohlížečů), tak se mi nezobrazí předchozí stránka, ale nějaká x dní stará (odpovídající této kategorii). (Používám Mozzilu.) Vypadá to něco jako chyba v cachování. Nestává se to pravidelně, ale jen občas, cca jednou za týden.
Lukee, potřebujeme tvůj zásah. Viz https://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=109066
Ahojte.
Nefunguje odosielanie reakcií na požiadavky zadávateľov...
↑ Lukee:
Už je to v poriadku.
Keď som dala Reagovať a polhodinu vypisovala odpoveď, po odoslaní to vyhodilo bielu stránku s riadkom, v ktorom som rozumela akurát slovo Error :-)
Aj mi David Švec písal do súkromných správ, či mi odosielanie reakcií funguje.
Znova som skúsila - nefungovalo.
Ale už to ide, takže sorry za vyrušenie a prípadne dík...
Šlo by zariadiť, aby oznámenie ktoré sa zobrazí po kliknutí na tlačítko Upload obrázků obsahovalo odporúčanie použiť externý image hosting (aspoň počas obdobia, kým je upload cez fórum nefunkčný), prípadne rovno ponúknuť odkazy na niektoré z nich?
Chtělo by to dohledat, ze kterého funguje IMG (nevím, zda jako admin máš nějakou možnost si udělat třeba výpis použití IMG).
A taky tam kromě doporučení hostingu mělo bejt doporučení použití IMG. Přijde mi, že zejména začínající členové netuší, jak to správně udělat. A taky je na ně těch tlačítek hrozně moc:-)
https://forum.matweb.cz/profile.php?id=32888
Zrejme sa jedná o bota alebo trolla, prosím adminov o preverenie.
Dovoľujem si dať znovu do pozornosti adminom tohto fóra návrh ohľadom informatívnejšieho oznámenia po kliknutí na tlačítko Upload obrázků. Na fóre sa v poslednom období v hojnejšom počte objavujú dotazy a problémy, v ktorých je žiadúca obrázková príloha, avšak užívatelia (najmä novopríchodzí a tí, ktorí nemajú s phpbb fórom a jeho funkciami takmer žiadne skúsenosti) sa odvolávajú na nefunkčnosť spomínanej built-in funkcie, ktorá však za normálnych okolností nebráni iným formám umiestnenia obrázku do príspevku.
Pôvodný návrh spred necelého polroka späť: https://forum.matweb.cz/viewtopic.p … 47#p615947
↑ Ferdish:
Vyjadrí sa konečne niekto z kompetentných, alebo sa tu na môj dotaz bude kašlať ešte ďalších 6 týždňov?
Lukee, kdyz jsem chtel smazat uzivatele vcetne jeho prispevku (na vlastni zadost), narazil jsem na tuhle chybu:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function idEncode() in /data/web/virtuals/279283/virtual/www/include/functions.php:451 Stack trace: #0 /data/web/virtuals/279283/virtual/www/profile.php(592): delete_post('101651', '15525') #1 {main} thrown in /data/web/virtuals/279283/virtual/www/include/functions.php on line 451
Proč je tu povoleno psát anglicky a ne korejsky? :-)
↑ Pomeranc:
Obsah jsem neviděl. Ale už ty nadpisy ve mně budily nedůvěru (i když jsem jim nerozuměl). Ale řekl bych že ten důvod problému nebyl, že to byla korejština... :-)