Ahojte, potreboval by som poradit so vzorcom ako vypocitat vysku bonusu ktory bol pouzity na stavkovanie, ja sa tu trapim uz peknych par hodin tak budem za kazdu radu vdacny a hlavne ci podla dostupnych udajov je to mozne.
Problem je nasledovny;
Novy hrac (zapasove tipovanie) si spravy vklad na svoje konto napr. 10Euro ako darcek dostane 23Eur na tipovanie (bonus je obmedzeny tym ze ma expiracnu dobu a zaroven ak je tiket vyherny pripise sa na konto hraca len cista vyhra (Vyhra-Stavka))
Cize momentalne ma hrac na Konte: Konto: 10e, bonus konto: 23e
ak by hrac stihol vyuzit cely onus je to lahke proste zistim si tieto dve hodnoty a vidim kolko z ktoreho pouzil ale problem nastava ak hrac v priebehu vyuzivania bonusu ho stornuje alebo ho nestihne vyuzit cely a bonus expiruje v tom momente sa stav Bonus Balance nastavi na hodnotu 0 (nemam to ako ovplyvnit), takze v tomto pripade to potrebujem uz len nejako vypocitat zo stavok, vyhier a celkoveho balancu konta. len ani za nic mi nechce sadnut ta suma.
Je vobec mozne nejako vypocitat hodnotu pouziteho bonusu na stavky z hodnot:
celkove stavky, celkove vyhry, ciste vyhry, stav konta, vklad, vyber? Alebo tam potrebujeme poznat este nejaku velicinu?
Za kazdu pomoc budem vdacny :)
Ahoj, v podstate tak ako pises.
Potrebujem zistit presne cislo z celkovych stavok kolko slo z bonusu napr. Stavky za mesiac boli v sume 100e, a z toho islo 85e z hracovho konta a 15e z Bonusu. Len si s tym neviem vobec radypokial sa stane ze bonus expiruje a uz neviem potom zistit kolko mu ostalo expirovanych Eur z bonusu.