Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 02. 09. 2009 12:55 — Editoval jardafox (02. 09. 2009 20:29)

jardafox
Zelenáč
Reputace:   

Fyzika pro střední školy

...

#2 02. 09. 2009 14:09

LukasM
Reputace:   193 

Re: Fyzika pro střední školy

Ahoj. No já nevim, kolego. "stačily by jen výsledky", "zbytek je nad moje síly".. to je mi nějaký podezřelý. Jaktože tě zajímaj jen výsledky, když nevíš jak se to počítá? K čemu ti ty výsledky potom budou? Dávaj vám snad pořád ten samej test, kterej je volně přístupnej na internetu?
Stejně jako kolegyně jelena v tématu o matematice, i tady ti napíšu, že na dotaz typu "spočítejte mi těchhle 50 příkladů a napište výsledky" nikdo neodpoví. Bude potřeba napsat trochu konkrétněji co je kde za problém. Ty úlohy nejsou zas tak těžký, abys byť čtyři roky po absolvování gymplu nedal dohromady vůbec nic.

#3 02. 09. 2009 14:42 — Editoval jardafox (02. 09. 2009 20:29)

jardafox
Zelenáč
Reputace:   

...

#4 02. 09. 2009 18:26

LukasM

↑ jardafox:
Však já ti absolutně nevyčítám že to nespočítáš, i když jsou to úlohy co se na gymplu dělají, určitě bys je našel v sešitě/učebnici. Jen jsem se prostě divil jak je možný, že tě zajímaj jen výsledky. To cos poslal je evidentně vzorový test z minulého roku a ten letošní bude patrně jiný, takže postup by tě měl zajímat spíš. Jen výsledky ti budou nejspíš k ničemu, a kvůli tomu to počítat nebudu.
K vysvětlování postupu.. Znamenalo by to vysvětlovat úplně od začátku celou středoškolskou fyziku, a na to já osobně moc nemám čas, takže se opravdu budeš muset aspoň trochu snažit sám (nebo počkat na někoho jiného). Abych tady psal co je to rychlost a zrychlení, síla apod. to bychom tu byli ještě zítra.
A proboha mi nevykej, jsi starší než já :)

#5 02. 09. 2009 19:56 — Editoval LukasM (02. 09. 2009 20:01)

LukasM

↑ jardafox:
Když je to tak, nemůžu ti nijak pomoct. Ani mně nenapadne abych ve volným čase dělal přijímačky za někoho kdo není schopnej ani hnout prstem. A jestli to je fakt pravda, začínám si něco myslet o VUT Brno.

Edit: Ale ale, mazat příspěvky, to se nedělá. Zatím na mně děláš dojem línýho a neuvěřitelně vychcanýho človíčka. No, mezi právníky krásně zapadneš.
Pro ostatní - reagoval jsem na příspěvěk, kde kolega tvrdil, že jsou to příklady které byly na přijímačkách letos a budou i teď ve druhém kole, a proto chce jen výsledky. Sice mi to je dost divný, ale já jsem to nevymyslel.

#6 02. 09. 2009 20:17

jardafox
Zelenáč
Reputace:   

no dyž užs tady rozpoutal toto, smázl sem to ještě než jsi sem ty přispěl, nebo sem to nerefreshnul, prostě tvou odpověď jsem neviděl
línej nejsu, bohužel tu fyziku prostě nedám, z matiky jsem část spočítal, viz to druhý téma
tím bych to uzavřel, nikdo tě nenutí počítat, přispívat sem, takže pokud mi nechceš pomoct, tak se o mně prosimtě nestarej a neříkej mi jakej jsem či nejsem

#7 02. 09. 2009 21:03

lukaszh
Místo: Bratislava
Reputace:   37 

Ale to snáď ani nie je pravda. Keby ste boli pri sebe, tak si vyšklbete aj vlasy. ↑ jardafox: porušil pravidlo č. 4 a ↑ LukasM: zasa tým vychcancom pravidlo č. 1. Ste si fifty-fifty :-)

"The mathematical rules of the universe are visible to men in the form of beauty."
John Michel

Zápatí