Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
To opravdu nic z toho ani částečně nevyřešíš?
10)Množina
Příslušné křivky..z těch je to asi lépe vidět
Plochu spočteš jako integrál 
Měl bys dojít k výsledku:
↑ terryjohn:
5.
a) Ne
b) Ano
6.
a)
b)
c)
d)
Sedmičku, osmičku a desítku sem nakreslí někdo jiný, mně se do toho nechce.
9.
c) ditto
a) tady
b) klik
↑ Tychi:
Má tam bejt
?
↑ KennyMcCormick: Smázla jsem se, nějak jsem se překoukla v zadání.. omlouvám se.
↑ Tychi:
Když jsem to počítal, přepsal jsem
jako
Zajímalo by mě, jestli je to vůbec správně.
↑ terryjohn: A nepřijde ti jako zneužívání fóra, že tu zbytečně Kenny vypisoval něco, cos celkem věděl?
↑ terryjohn:
Nemáš za co :-)
to Tychi-jake zneuzivani fora co to valis za nesmysly??Snad kazdy se tu muze zeptat na radu,pozadat o pomoc ne??Kdyz byl tak hodny a vypocital to tak mu za to dekuji,nerikam ze bych to spocital uplne cely ten priklad proto sem potreboval poradit,vzdy jsem vedel zacatek jak postupovat a pak kdyz tu uverejnil postup tak uz mi to bylo jasny takze se prosimte uklidni a jestli mi chces pomoci tak mi pomoz jestli ne tak uz sem prosimte nepis nejsem zvedavy na tve dalsi vylevy :)
↑ terryjohn:
Uklidni se :-) Ono to vypadá celkem divně, naskenovat papír, a nakonec jen tak mimochodem prohlásit, že jsi vlasně a, b a c věděl.

↑ terryjohn:
A je to i v rozporu s pravidly - viz 4. bod (nezaznamenal jsem žádnou snahu z tvé strany).
nevím si vbc s příklady
za a,b,c jsem ckm věděl jak postupovat
Celkem si protiřečíš.
Sak sem psal ze si nvm s priklady to je pravda ale apk kdyz jsem videl jak to KennyMccormic vyresil ten sesty priklad tka mi to bylo jasny,jinak fakt nvm co s temi ostanimi priklady na to bych nedosel ja sme si ani nebyl jisty tim sestym,jestli bych postupoval spravne tka sme zadal o radu,jen mi vadi ze se do me Tichy navazi,hned v prvnim prispevku od ni udiveni ze opravdu nic nevim noaco,kazdy neni tka nadany na matiku a od tohoto to forum snad je nee,aby sem mohli lide dat priklady,ktere potrebuji vyresit a ne od toho aby se tak jako Tichy tady divili nad tim,ze neco nevim :)
↑ terryjohn:Jsem Tychi a ptala jsem se právě proto, aby to tu někdo nevyřešil komplet, přece jen to dá dost práce to všechno sepsat a nakreslit, a tobě by třeba stačilo nějaké popostrčení.
A neboj, zkoumání tvých dalších maturitních otázek vynechám.
Stránky: 1