Dobré dopoledne,
chápu, že můj dotaz by měl být spíše směřován někam na forum.matfyz.cz, ale vzhledem k příjemnějšímu prostředí zkusím své štěstí zde.
Chtěl jsem se zeptat, zda někdo někdy docházel na didakticko-historický seminář na MFF UK. Čirou náhodou jsem se o něm dozvěděl a dle programu to vypadá, že 10.11. tam bude zajímavá přednáška na téma Lze vidět čísla?.
Jelikož mi to koliduje s jedním celkem zajímavým předmětem, tak jsem se chtěl zeptat na nějaké zkušenosti, doporučení, nedoporučení, ...
---
Odpovídajícím děkuji předem a přeji příjemný zbytek týdne.
Nechal jsem se inspirovat timto prispevkem a zaskocil jsem se podivat na tento seminar na tema ohledne vicedimenzionalnich prostoru. Musim priznat, ze me vyklad moc nezaujal, protoze se prednasejici zabyval spise umenim nez matematikou. Diskuze nad tim, zda naprikla kubismus je vyletem do sveta ctvre dimenze mi prisla uplne zbytecna a nudna. Ale pokud jsem se dival spravne, tak to tema o cislech bude prednaset pan Ivan Havel (bratr naseho byvaleho prezidenta), ktery ma podle mych zkusenosti obcas velmi zajimave myslenky, takze tam se mozna nakonec pujdu podivat taky, jestli to nebude zajimavejsi...

Tak to se omlouvám, že jsem tě nalákal na nudnou hodinu. Já jsem se ani nedíval na ostatní témata, zajímá mě jen a pouze to Havlovo... tak uvidíme.