Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 2
Potřebuji nutně vypočítat pár příkladů i s postupy. Je to velice akutní. Pokud máté zájem, tak mě kontaktujte na email: sean19@post.cz
Potřebuji vypočítat tyto příklady:
č. 3,4,5,7,9,10,13,14,18,21,22,27,29,30
Zadání je zde:
http://www.ulozto.cz/2960062/zadani.pdf
Prosím kontaktujte mě jen když budete schopni vypočítat všechny uvedéné příklady.
Díky Michal

Nemám nic proti úplatě za počítání, ale dám ti radu. Nechci si tu hrát na nějakého rodiče, myslím to fakt dobře.
Vždy je lepší látku pochopit a udělat to sám. Ano, může ti to někdo spočítat, ale tobě to nic nedá. Vy tu látku pak nepotřebujete na zkoušku?
1)
- řešíme nerovnici
a poznamenáme podmínku
. Nerovnici vyřešíme přes nulové body.
3) Vytkni
z prvních dvou výrazů a (-1) z těch zbylých dvou.
---
Co koukám na ostatní příklady, tak jsou místy celkem náročné, uvidíme, jestli se do toho někdo pustí za ty peníze.
Už se s tím nikdy nesetkám.... nepotřebuji to pochopit...... Proto prosím za komplet výpočet. Jde mně o podmínečnej postup do třetího ročníku. Prosím prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
↑ Aegis123:
Kupovať si diplomy nie je v móde. Pozdrav.
↑ Aegis123: Jdi raději do Plzně...
No abych byl upřímný, tak vše. Zápočet z matematiky se skládá ze zkoušky a assigmentu. Zkoušku jsem nějak dal vylučovací metodou, protože je to formou testu. Ale tyto příklady jsou fakt drsné. Musím ještě do pátku dát zkoušku z aj a proto nemám vůbec čas. Kdybych to měl smolit sám, dal bych to asi za měsíc a nevěděl bych jestli vůbec dobře. Tak myslím že je fér, když někomu zaplatím to pěťo... jsem prostě v nouzi. Proto ještě jednou prosím prosím o výpočty.... A příklady 29 a 30 neni nutné počítat
↑ Aegis123:
Díval jsem se na to , a neříká ti něco jako MAW , nebo wolfram. Tím velkou část spočítáš a pak napíšeš jen ty které neumíš. Když si v takové situaci.A tebou požadované příklady to v poho spočítá až na vyjímky.
Johny napsal(a):
↑ Aegis123:
Díval jsem se na to , a neříká ti něco jako MAW , nebo wolfram. Tím velkou část spočítáš a pak napíšeš jen ty které neumíš. Když si v takové situaci.A tebou požadované příklady to v poho spočítá až na vyjímky.
No právě tak jsem to už jednou počítal (přes tyto programy), ale asi jsem se někde dopustil nějaké chyby, protože mně tuto práci lektor vrátil, že právě tyto příklady mám špatně.
Doxxik napsal(a):
21)
z 2. rovnice:
ze 3 rovnice:
dosadím do 1. rovnice:
zpět dosadím do přdcjozích rovnic:
3.:
1.:
a tedy P = {[x,z,y]}={[2,-1,0]}
Doxxik
Moc ti děkuji... ikdyž jen jeden, jsem šťasnej i za to. Dík dík dík

↑ Aegis123:
Hlavně to neopisuj do poslední tečky. Je tam malá chyba, snad ji objevíš.
↑ halogan:
No asi nic neni jednoduché.....bože :-/ . Poradíš kde?
↑ Aegis123:
Mohl bych se zeptat co tam bylo spatne?
Zajima me, jestli to bylo skutecne spatne, nebo jestli to lektor vratil treba proto, ze z toho ciselo strojove zpracovani.

↑ Aegis123:
Překontroluj si výsledek (hodnoty x, y a z) s tím, jak je zapsaný (P = {[x,z,y]}={[2,-1,0]}).
↑ kaja(z_hajovny):
Prej tam byl špatný sled operací.... nebo co.
↑ halogan:
Už to vidím....... díky
No asi nic neni jednoduché...
Opravdu těžké je postavit snehulaka v květnu, zkoušel jsi nekdy?
K problému:
1) tvé zadání se mi nepodařilo otevřit, můžeš ho sem umístit jako obrázek? - nemám v plánu řešit, jen zkontrolovat tvé vstupy do online nástrojů, případně zkonzultovat tvůj postup, pokud budeš mít nějaký nápad.
2) Umístí sem, prosím, odkazy na tebou zadáné vstupy do MAW a WolframAlphy (pokud ale nemám originál zadání, tak bohužel neposoudím, zda je zadáno OK - proto viz můj bod 1)
3) za penize můžeš zkoušet třeba tady: Reshebnik, ale obávám se, že termín, který požaduješ, je dost problémový. U kolegů na Východě to funguje tak, že pokud máš alespoň nějaký nápad, tak to budou diskutovat zadarmo na foru a pěkně dlouho, až maji jistotu, že dotycný už alespoň něco pochopil. Že musí řešit za penize různé primitivismy, to je bohužel, taková realita Východu - chěji dělat vědu a musí také živit sebe a rodinu.
Pozdrav.
↑ Aegis123:
bod 1) je splněn, děkuji.
Teď můžeš sem umístit odkazy na MAW - pokud se nepodaří link, tak stačí, když napišeš - která záložka byla použita a čas, kdy jsi zadání vkladal - dohledá se v historii.
odkaz na Wolfram musí být
[url=http://example.com]Odkaz[/url]
jinak je problém s dlouhou adresou.
Tak hodně zdaru.
Aegis123 napsal(a):
↑ kaja(z_hajovny):
Prej tam byl špatný sled operací.... nebo co.
Mohl bych teda poprosit o zaslani toho spatneho reseni na adresu autoru MAWu? Dekuji.
↑ Aegis123: nevím, jaká kod tam potřebuješ nastavovat, snad je dostatek závorek (jsou levnější, než chyby).
(sin(x)/((2*(cos(x)^2))+1))
Stránky: 1 2