Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Jak jste si už asi všimli, přibyla zde nová kategorie Paradigmata programování. U nás na UPOLu se totiž mimo jiné učíme programovat ve Schemu, což je velice, ale opravdu velice jednoduchý programovací jazyk. Akorát teda 2/3 studentů na tom vyletí :-). A vzhledem k tomu, že jsem nenašel žádné české forum, kde by se vyskytoval někdo, kdo zná Scheme a je ochotný poradit, rozhodl jsem se využít tohoto fóra.
Nějaký čas se sice asi žádný dotaz neobjeví, protože stále ještě nemám — díky softwarové chybě — aktivovaný školní účet a email a tímpádem o této bohulibé akci nemohu dát nikomu pořádně vědět, ale to se nějak překousne. Aspoň zatím zkusím vychytat všechny možné chybky.
Tak s tím Haskellem se to moc neujalo :( podcenil jsem diskusi v ISu naší školy. Tam je vždy dost lidí ochotných Haskellovské problémy řešit. Ale v popisu kategorie to nechme, vypadá to dobře a kdyby se na toto fórum vrhl nějaký Haskellista, tak mu snad zvládneme pomoct (z úvodu do funkcionálního programování už zkoušku mám :), navíc věřím, že mezi tisícovkou uživatelů tu na fóru se jich pár s Haskellem popere líp než já).