Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
mám takový malý problém, naprogramoval jsem program v DevC, jenže doma DevC nemám, mám jen Visual Basic od Microsoftu a potřeboval bych program nějak upravit aby mi ve Visualu šel. Upravil jsem výpisi a načítání do tvaru pro Visualko, jenže mi tu hlavně asi haprují knihovny.
V DevC jsem používal:
#include <cstdlib>
#include <iostream>
#include <cstring>
program se skládá většinou z podmínky IF a v tom problém neshledávám.

↑ Ysquanir:Visual Basic je úplně jiný programovací jazyk než C. Doporučuju domů stáhnout a nainstalovat DevC++, je to relativně malé a zadarmo: http://www.bloodshed.net/dev/devcpp.html
Divej mi nejde o to mít DevC, ale znát knihovny které nahradí ty v DevC.
Potřebuji nahradit knihvny DevC za knihovny ve Visual Basic EE 2008
DevC nepotrebuji stahovat, mi jde o to abych byl schopen bez potíží přecházet v programování mezi jednotlivými vývojovými prostředímy.
PS: Visual Basic jsem myslel program Microsoft Visual Basic C/C++ Expess Editioon 2008

↑ Ysquanir:
Jmenuje se to Visual Studio C++ Express Edition. Basic tam nemá být, Visual Basic je programovací jazyk, takže v něm Céčkové knihovny nefungují. Založ si ve Visual C++ nový projekt a vyhodí ti to základní kostru dokumentu, najdeš tam i chybějící hlavičkové soubory. Pravděpodobně ti chybí stdafx.h.

Ysquanir napsal(a):
PS: Visual Basic jsem myslel program Microsoft Visual Basic C/C++ Expess Editioon 2008
Jseš si jist tím názvem? Hledal jsem na netu a našel jsem Microsoft Visual C/C++ Expess Editioon 2008, bez toho Basic. Ty knihovny jsou napsosto základní, takže by měly být v obou prostředích (viz http://msdn.microsoft.com/en-us/library/a7tkse1h.aspx). Zkus
1) ověřit, že ve složce <cesta k visual studiu>/VC/include jsou soubory s knihovnami
2) zkusit najít něco na webech specializovaných na Visual C++
3) omezit program na minimum tak, aby při kompilaci házel danou chybu a hodit sem zdroják a přesné znění chybové hlášky
Stránky: 1