Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 31. 01. 2008 16:05

14slunicko
Zelenáč
Reputace:   

KSI

Aha,já ale žádnej seminář neřeším,je mi teprve 14. Tohle jsem slyšel od kamaráda z gymplu,je možné že to řeší on.
Neptal jsem se ho odkud to má.
*Bere tedy žlutou kartu a jde*

#2 31. 01. 2008 18:50 — Editoval Olin (31. 01. 2008 18:52)

Olin
Místo: Brno / Praha
Reputace:   81 

Re: KSI

Moc nechápu, o co tady jde, ale KSI je Korespondenční seminář z informatiky, který pořádá Masaryčka.
http://ganymed.math.muni.cz/ks/ksi2007/events/list

BTW víte, že Brkos řeší jedna primánka? :)

EDIT: Pardon, už jsem se zorientoval, můžete tento příspěvek klidně smazat.

Matematika = královna věd. Analýza = královna matematiky. (Teorie množin = bohatství matematiky.)
MKS Náboj iKS

#3 31. 01. 2008 19:40

Kondr
Veterán
Místo: Linz, Österreich
Škola: FI MU 2013
Pozice: Vývojář, JKU
Reputace:   38 

Já bych to nemazal, kamarádi informatici budou za odkaz na KSI rádi.
A když už tu byl zmíněn Brkos: ten řešte určitě :) jak píše Olin, zvládnou to i primáni a je to fajn cesta, jak se něco v matematice naučit a dostat se na super soustředění (zrovna zítra na jedno jedu) :)

http://math.muni.cz/~brkos

BRKOS - matematický korespondenční seminář pro střední školy

#4 31. 01. 2008 21:16 — Editoval Hobo (31. 01. 2008 21:28)

Hobo
Reputace:   

Musim priznat, ze mne bylo divny, ze by nekdo, kdo ten korespondencni seminar resi, potreboval poradit zrovna s tim prikladem, tenhle byl tak jednoduchy, ze jsem to vedel i ja :-/

I kdyz je zajimave, ze podle vysledkovky v tom seminari to resi nekdo s nickem slunicko >:-(  A ohledne toho veku, resi to relativne uspesne i lide ze zakladky.

#5 04. 02. 2008 10:06

14slunicko
Zelenáč
Reputace:   

No,myslím,že je to úplně jedno.Je tam sluníčko a tuto přezdívku užívá spousta lidí.Já ji dostal ve skautech.Brácha ve školce a tatka od své přítelkyně :-d .Každopádně by to byl podvod,protože já bych s tím běžel za Petrem a on by to tam,pokud by to bylo lepší řešení než jeho, asi poslal.
Tohle pro mě stejně není,vrátím se k matice.

#6 04. 02. 2008 12:45

Lukee
Administrátor
Místo: Opava
Škola: UPOL, Informatika
Pozice: Roznašeč reklamních bannerů
Web

↑ 14slunicko: Mně se nechce nijak zjiš?ovat, jestli jsi fakt chtěla podvádět nebo ne… Řešení bylo smazáno, teď jsem ho obnovil, takže je to stejně jedno.

2+2=4

Zápatí