Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ Grein:
Zdravím,
vzorce + rozklad sil (u upevnění na zeď se na síly neptaji, tak tam jsem zakreslila jen náznak - otázka je na síly ve spojinici, kde F_1=F_2 a jelich výsledná se rovná F).
↑ Grein:
máš nastaveno na kalkuláčce na stupně? - teď jsem kontrolovala a výsledek je v pořádku.
105 = 180-(45+30) - ze součtu úhlu v trojuhleníku. Napíš sem, prosím svůj výpočet, jak vyjadřuješ. Děkuji.
↑ jelena:Omlouvám se za OT a zvědavost. Ostatní applety, co jsem dával na forum, se rozběhly bez problémů? Je ten error nějak blíže specifikovatelný? Jakou kombinaci OS+prohlížeč používáš? Za pozdrav dějuji.
↑ Kondr: WINDOWS XP, FF - ještě prozkouším na dalších naších stanicích, na jiných prohližečích a v jiných systemech :-) v úterý (to byl start?) dopoledne jsem mimořádně byla doma, tak jsem zkoušela a všechno běželo a pozděj běžel graf pro Jarrro, nic jiného jsem nezkoušela pozděj. Další debatu OT přesunu do příslušného tématu, až to dozkouším. Smím "Pohov"? :-)
↑ jelena: Díky za zprávu. Zkusím najít nějaký stroj s Windows XP a zjistit, jestli se mi chybu podaří opakovat. Co se týče testu napříč prohlížeči, to si zařídím sám, jen mě zajímalo, odkud začít. A pohov :o)