Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Ahojte. Vopred sa ospravedlňujem, že zakladám túto tému keď je v sekcií fyziky, ale myslím, že tam mi moc neporadili, skor si pokecali. :-) A tiež je to tak trošku matika a potrebujem to na skúšku dorátať :-(
Takže tu sú zadania: "
K druhému príkladu mi niekto dal odpoveď, že to má byť takto :
" 1. 
2. 
"
O čom si osobne myslím, že je to priveľmi jednoduchý výpočet.
Pomôže mi niekto prosím?

Vzorce ke druhému příkladu vypadají správně. Opravdu je to takto jednoduché.
První příklad se tu v různých variacích řešil ... stačí si to nakreslit. Viz třeba http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=4425
↑ thebastard:
Hlavně se to řešilo v tom původním vlákně. Proč myslíš že se tam někdo namáhal s odpovídáním? Určitě to nebylo proto abys tady to samé mohl začít tahat z někoho jiného odznova. Nevím, ale tohle se mi moc nelíbí.
Navíc to nepatří do sekce Vysoká škola, ale maximálně Střední, a vzhledem k tomu že už máš vzorečky a jen do nic neumíš dosadit, tak Základní.
↑ LukasM:
Ak si si to neprecital na zacaitku topicu som sa ospravedlnil. Nehnevaj sa ale mam asi 8 predmetov na tento semester a fyziku som nevidel zhruba 5 rokov kedze som po strednej skole nesiel isiel na Vysoku Skolu Zdravotincku externe a teraz chodim na stavebnu.
Este raz sa ospravedlnujem ale skus to pochopit.
Topic je vyrieseny
↑ thebastard:
Však já to zas tak zle nemyslím. Jen si prostě myslím, že stačilo pokračovat v původním vlákně, to je celé.
Stránky: 1