Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Takže přihlášku na UK mám vyplněnou, ten jejich slavný administrační poplatek zaplacený, ovšem trochu jsem se zasek v tom, zda na přihlášku vlepit originální ústřižek ze složenky, nebo jeho kopii. Takže mi poraďte :D díky
Jo, je to na Tebe, sorry, že jsem Tě nevolal :D Jsem rád, že Ti to napsali až potom, páč já to zaplatil a nějak jsem čekal, že mi příjde email že jsem to zaplatil, abych to mohl bezpečně poslat, takhle už nebudu čekát, mám jen týden :D
↑ Cermix:
To já taky koukal, že se to tak kvapem blíží :) .. a tak jsem to poslal (čtvrtek) a email dorazil brzy (pondělí) zpět.. (+ v informačním systému se změnil stav přihlášky na "přijata na studijním oddělení")
stejnak se nejvíce těším až mi příjde dopis v němž bude napsáno:" Byl jste přijat na školu blablabla " :)
pořád nic? :D:D TO je dobré, sotvas to poslal a už bys chtěl být přijat? ještě není uzavřen termín podání přihlášky :D:D Jen si počkej netrpělivče :D Třeba to pošlou až po přijímačkách (které jsou někdy v červnu- vím že my přijímačky neděláme, ale na Mgr obory se dělají, tak třeba až po těch :D )
Loni mi přišlo koncem dubna poštou potvrzení o přijetí přihlášky. V tomto dopise se mimo jiné píše, že potvrzení o přijetí obdržíte až po dodání ověřené kopie maturitního vysvědčení. Takže na to si počkáte až do června, přijde to jako psaní "do vlastních rukou".
Ještě dotaz, potřebuju štemp(=razítko) od Střední školy kam chodím ikdyž nemám vyplněné známky?
Chtel sem se zeptat jestli se nekdo hlasil na UPOL prf na obor ucitelstvi Matematika - deskriptiva anebo do Brna na muni na Statistiku a anlyzu dat.
Na UPOL mam napsat i zivotopis, ale netusim co do nej vepsat - hlavne nejvyssi dosazene vzdelani jestli ss s maturitou kdyz jeste neni hotova :-[ :)
A ještě poslední dotaz.. Do Adresy mám napsat
Studijní oddělení děkanátu MFF
(bakalářské a magisterské studium – přijímací řízení),
Ke Karlovu 3, 121 16 Praha 2
Všechno? aj tu závorku? :D:D
↑ Tychi:
tak dík.. Omlouvám se poád za ty otázky, ale přihlášku na výšku dávám poprvé :D tak to chci mít správně :D

↑ Tychi:
Neznám statistiku, kolik procent lidí pokračuje navazujícím magisterským studiem, ale pokud jde člověk studovat obecnou fyziku, tak se pokračování spíš předpokládá - já třeba zítra jdu na Karlov odevzdat svou přihlášku - mimochodem nevíš, kde tam má být podatelna? :-)