Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Když jsem já loni podával přihlášku, tak jsem prohodil jméno a příjmení. Samozřejmě jsem na to přišel až poté, co jsem ji nevratně "potvrdil". Škoda, že není nějaká závazná konvence, co se vždy uvádí první.
↑↑ BrozekP:
Nejde to prostě zanést na studijní na přepážku č. 3? Aspoň to jsem měl na zítřek v plánu…

↑ Olin:
Je to možné, mám jen pocit, že jsem někde (teď ani nevím kde) četl, že se to má dávat do podatelny. Tak nás kdyžtak přesměrují.

Tak podatelna je v druhém suterénu, ale směřuje tam tolik cedulí, že ji nelze nenajít. Úřední hodiny mají do 16:00 (od kolika si nepamatuji, na webu jsem to nikde nenašel, jen to viselo na dveřích).
Tak jsem poslal.. a v informačním centru se stav změnil na "potvrzená" teď si ovšem nepamatuju, jestli Potvrzená znamená že jsem jí uzavřel (což by tam asi bylo uzavřená) nebo, že jim už přišla a už si mě hezky zapsali :D Takže mi někdo, prosím V8s, řekněte jak to je.. Děkuju :)

Myslím, že stav "potvrzená" se mi objevil po tom, co jsem já kliknul na "potvrdit". Musíš počkat, teď tam toho mají asi hodně, když jsem to tam byl včera odevzdat, tak paní v podatelně pracovala přesčas (a díky tomu mi přihlášku vzala i před pátou hodinou mimo úřední hodiny :-) ).
↑↑ BrozekP:Tak to se omlouvám, zapomněla jsem na fakt, že je teď studium napůl(o:
↑ Cermix:
myslím, že stav "potvrzená" jsem měl, jak píše kolega ↑ BrozekP:, když jsem kliknul na potvrdit. Nyní mám stav "zaevidovaná, zaplacenná," takže je to snad OK :)
Přihlášku jsem poslal toto úterý a zatím se nikdo neozval, tak začínám být celkem nervózní, co se s tou přihláškou stalo.. Je normální, čekat tak dlouho?

Není nejjednodušší se zeptat někoho, kdo je tím pověřený, než zkoušet lidi, co přihlášky posílali před lety?
Když jsem nevěděl, co je s mou přihláškou, tak jsem jednoduše napsal na studijní. Ochotně mi odepsali. Pokud to chceš vědět hned, tak volej. Ale pozor, pracují zpravidla asi 5 hodin týdně.
↑ Cermix:
spolužák podával přihlášku - snad si to pamatuji správně - minulý pátek a když se mu do čtvrtka neozvali, tak tam volal. Dostal odpověď (něco ve smyslu): máme tu nával přihlášek, tak buď trpělivý a sleduj stav přihlášky na webu (doufám, že jsem něco nepopletl :D)