Matematické Fórum

Archiv diskusního fóra o matematice, 2006–2026

Toto je archiv Matematického Fóra. Fórum je dostupné jen ke čtení. Můžete se ale zaregistrovat na náš Discord server.

#1 10. 11. 2009 11:25 — Editoval Doxxik (11. 11. 2009 16:12)

Doxxik
Reputace:   14 

kulatý počet uživatelů

tak se nám pěkně zakulatil počet uživatelů.. je nás 5000 (tedy "jedna koule a 3 nuly")
nezbývá než poděkovat adminovi a všem, kdo s o toto fórum starají..

díky

editováno 4->3

Maturita 2010  (trailer) - R.I.P.

#2 10. 11. 2009 23:55

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

Re: kulatý počet uživatelů

↑ Doxxik:

Zdravím,

jsem potěšena, že i někdo jiný sleduje místní statistiky - moje tipovačka sice vycházela až na příští týden, tak to bylo překonáno (ale v těch počtech to samozřejmě nebude :-) Také jsem potěšena, že přibylo nových velmi schopných kolegů a že je dost mistních "veteranů", kdo běz ohledu na nedostatek času odpovídá často nebo alespoň občas, moc děkuji :-)

Jelikož úspěchy se oslavovaly průběžně, tak jen přidám z dalších statistik:
- status Q má nově kolega Chrpa, srdečně blahopřeji :-)
myslím, že nejrychlejšího Einsteina má kolegyňka Tychi, ale to také není to podstatné (ještě víc obdivuji stavby, co kolegyňka umí),
- a přesně po roce od invaze Relace máme invazi Fyziků s applety.

Co vás tak ještě napadá?  Ať se všem daří :-)

------
zcela nelogicky, což je už standard

#3 11. 11. 2009 08:58

Tychi
Škola: MFF UK
Reputace:   56 
Web

↑ Doxxik:Asi jsem nechápavá, ale vidím nuly jen tři.
↑ jelena:Jujda, já už jsem Einstein? No to jsem teda ukecaná. Mě u prvního příspěvku vytočilo, že jsem vedena jako začátečník, tak jsem hledala, jak to změnit a došla jsem k tomu, že musím odpovědět na pár dotazů. Matematik mi seděl, ale byl moc krátký a šup byl ze mě Pythagoras a do teď jsem si myslela, že jsem Pythagorem furt.
A děkuju, geomag já můžu..

Vesmír má čas.

#4 11. 11. 2009 16:13

Doxxik
Reputace:   14 

↑ Tychi:
editováno.. (jsem to psal "nenápadně" ve škole, kde jsem se soustředil na to, jestli se vyučující nedívá xD)

Maturita 2010  (trailer) - R.I.P.

Archiv Matematického Fóra · stav k 30. 8. 2026 · 633 258 příspěvků v 108 818 tématech