Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Stává se mi, že napíši příspěvek a nejde mi odeslat. Stále mi systém vrací chybu:
"Musíte počkat nejméně 60 sekund, než budete moci znovu poslat příspěvek. Opakujte akci prosím později."
Přitom počkat 60 sekund rozhodně nestačí.
Např. teď se snažím marně odeslat tento. Je 12:59, poslední příspěvek mám dle profilu ve 12:34 a stále to nejde.
Zdravím,
za normálních okolností je to funkce pro nového uživatele (dokud se neposuneš do skupiny "Stálí členové"), tedy 60 sekund do odeslání dalšího.
Ale dnes se něco děje - snad následky. Nějak se to "hromadí" co 30 min, potom se pohne - stav před 30. minutou a po 30. minutě, ping v pořádku, dostupnost také.
Věřím, že bude vyřešeno, k čemuž Vělitelům přeji hodně zdaru.
Děkuji :-) Moc ráda bych se stala stálou členkou :-) Ale takhle tu stovku příspěvků jen tak nenasbírám... :-)
↑ claudia:
Jsi stálá členka. K podivnostem kolem fóra se vyjadřovat nebudu, protože jsem tu teď jen na chvíli a Lukee určitě ví víc :-).
Děkuji :-) Pokud to něčemu pomůže, hlásím, že problém stále trvá. Jen namísto šedesáti vteřin mám teď čekat pět. I těch pět však trvá věčnost.
↑ claudia:
Toto je chyba celého serveru. Těch pět minut trvá cca 17-18 minut a omezení platí pro nás všechny :)
Snad se to podaří během večera napravit.
Napsáno 19:23 :)
Stránky: 1