Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Zdravím, narazil jsem na jednu ze zkouškových otázek z Matematiky 2 a nějak se nemůžu dopátrat odpovědi (pokud to není nějaký chyták):
Otázka: Vysvětlete, kdy je množina obrazec, načrtněte příklad.
Prosím o radu.
↑ Stýv:
My nerozumíme, my to máme napsáno ve "Strojírenské příručce": "Obrazec M je množina bodu [x, y], pro které platí... a dvě varianty a) "obrazec typu I" a b) "obrazec typu II", abychom věděli podle čeho integrovat - patří to ke kapitole "Dvojný integrál".
Jednou jsi to velmi působivě vysvětloval, ale neumím to najít, kolego Stýve.
↑ tomec: bude to tak stačit na dohledání?
Zdravím.
↑ Stýv: nemusel.
Ale ne, nepoužil :-) ten jsem použila já v příspěvku, ale z náhledu jsem viděla, jak jsi všechno hezky vysvětlil, tak jsem svůj příspěvek smazala.
Autor dotazu mohl být biomechanik nebo něco takového, moc se soustředím a snad vybavím, kde jsi to vysvětlil.
↑ jelena: tak kdyby sis vzpomněla, tak mi napiš vzkaz. rád bych se podíval a se slzou v oku zavzpomínal, jak jsem kdysi něco pěkně vysvětlil:) to už se mi nestalo, ani nepamatuju... poslední dobou mi přijde, že píšu spíš kousavý poznámky na adresu líných, nesamostatných a neschopných takyvysokoškoláků
↑ Stýv:
tady to bylo :-) Ale nemám pocit, že bys nějak výrazně měnil styl - myslím, že to je první téma, ve kterém spolupůsobíme a ...
Konec OT.
Stránky: 1