Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý večer,
před pár dny jsem si udělal radost tímto:
Vůbec netuším, jak to chutná (jen odhaduji). Ani mě to ale nezajímá :)
Asi si to nechám vystavené a budu dumat nad tím, jak by to asi chutnalo, kdybych to otevřel. Zatím to takto nechám, kvůli hladu jsem to nekupoval :)
Chtělo by to nějaký set, třeba kakaové sušenky Gauss.
↑ halogan:Ahoj , až budeš sušenky baštit , tak přeji dobrou chutˇs matematickou příchutí. :-)
↑ halogan:
Vzpomněl jsem si na toto téma, když jsem teď byl v Rakousku. Zřejmě nějaká rakouská značka, „Leibnize“ měli všude.
Já jsem nic neschovával a radši zahnal hlad :-).
podobne mame i na SK "Indianky" ale musite nejaku dobu počkať, aby byly mekší
↑ miso16211: Vidíš Miško v iných kultúrnych krajoch majú sušienky
podľa http://sk.wikipedia.org/wiki/Gottfried_Wilhelm_Leibniz
a v SK podľa http://sk.wikipedia.org/wiki/Indi%C3%A1ni
a to ešte tvrdé... :-(
vážený Administrátor Pavel B. napsal(a):
Já jsem nic neschovával...
Protože jsi nemohl vědět, že my tvoříme krizový scénář, jinak bys k tomu přistoupil více zodpovědně :-)
↑ Stýv: děkuji za odkaz. Přemýšlela jsem, jaká další osobnost se vyskytuje v názvech a umím pouze dort Napoleon a Pavlovova.
↑ miso16211: Mišo, čemu vy říkáte sušenky "Indianky" - já si představuji jen takový zákusek s vysokou šlehanou hmotou a čokoládou. Google mi nic jiného také nenabídl. Děkuji.
---------------------------------------------
A jelikož nematematické příspěvky jsme si zakázali, tak se podělím o další matematické sušenky: sušenka Шпаргалка, k dostání v balení, výrobce a moje dnešní tvorba (Gaussova křivka mi sice ujíždí do log-normálního rozdělení, ale jinak je zřejmé sledování které stanice jsem dávala přednost před TV Papríka? :-)
Surrealistické dílko ze zbytků se mi jeví hezčí, ale to už by bylo OT. Zdravím :-)
Znamená to, že tloušťka těchto sušenek se blíží nule? :-)
↑ check_drummer:
znamená to, že každá vykrojena Gaussovka po upečení se klonila jinam :-) A samozřejmě, pokud sušenky nechám bez dohledu, tak tloušťka bude nulová - jeden z likvidátorů (kocour Alexandr).
Jinak k tvorbě sušenek jsem celkem lhostejná, opravdový rozlet fantazie poskytuje jedině kynuté těsto (viz úplný závěr). Velmi doufám, že jeden vážený a milý kolega konečně se odhodlá se zde zaregistrovat a vlastnoručně uvede "Problém višňovo-tvarohového koláče".
↑ jelena:
Na Marína keks Google odpovedal:
Kakaový keks
↑ Dana:
Děkuji, Dano :-)
Tedy něco jako sušenka Albert (původní) nebo BB. Já jsem myslela takového indiánka. K známým jménům sladkých dobrot ještě jsem si vybavila Mozarta.
------------------------- konec OT ----------------------------------
↑ jelena:
Ahoj - krásne, ale trestuhodné... Takéto nemilosrdné pokusy na nevinnej indiánke... :-)
Pozrite: