Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ Alivendes: zdravím, jen připoměnu, že tento problém už byl jednou vysvětlován, (zhruba od poloviny tématu už to nabralo rozumný směr), to jen aby byla zachována souvislost.
máš pravdu jeleno,je vidět že si mou ,,neschopnost,, celkem dobře pamatuješ..jestli sem tomu rozuměl dobře tk sjednotím 5 pí /6 a 13pí/6 takže alfa je v(5 pí /6 ,13pí/6)
↑ Alivendes:nie len tam,ale v každom intervale tvaru aký som napísal
↑ Alivendes:potom by tam patrili uhly z toho horného oblúku pozri sa na obrázok
riešeni by potom bolo
↑ Alivendes: moje poznámka nebyla o "neschopnosti", promiň, ale o tom, že něco již bylo rozpracováno a vysvětleno, a je jednodušší navazovat, než všechno opět od začátku.
Navíc je zde funkce "Seznám mých témat (a příspěvku) - dějiny vzniku", na kterou se dostaneš z profilu nebo tak (aby nebylo nutné spoléhat na radioarchivy - já mám třeba celých 9 témat). Ale už nebudu rošít ve výkladů kolegů, pozdrav :-)
↑ Alivendes:nie. Sú tam síce len dobré uhly,ale existuje nekonečne veľa intervalov kde je to tiež pravda a sú s "tvojim" intervalom disjunktné. Nemôžeš ignorovať uhly mimo prvého kvadrantu