Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1

Dobrý deň. Rozhodujem sa medzi týmito dvoma odbormi a veľa informácií mi chýba, čo sa týka aj uplatnenia aj úrovni škôl. Študijné plány vyzerajú veľmi podobne, ten pražský akurát trocha obšírnejší. Ako Slovenke by mi viac vyhovovala Bratislava z hľadiska dostupnosti, ale pokiaľ by to v budúcnosti malo byť na úkor dobrého zamestnania, išla by som aj do Prahy. Pomohlo by mi, ak by niekto z vás dokázal porovnať tieto dva odbory, a ak ste už skončili, aké sú vaše pracovné možnosti. Ďakujem!
"Nedávno" se někdo ptal téměř na totéž: Manažerská matematika nebo...
Podle mě je to slovo "management" a jeho odvozeniny, jež se dnes vyskytují v názvech oborů snad všech univerzit, jen takovým magickým zaklínadlem, co má nalákat lidi, kteří by se jinak té škole vyhnuli velkým obloukem.
Nemyslím si, že by se člověk v kurzu "manažerské matematiky" dozvěděl něco moc navíc oprotí jiným kurzům dané školy, spíš to bude jen to samé v jednodušším a méně náročném podání.
A pak taky samozřejmě nechápu, co by měl takový "manažer" znát za matematiku, zvlášť aby to vystačilo na 5 let studia na univerzitě.
Stránky: 1