Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 35
↑ teolog:
Smazal jsem to, přihlédnul jsem k tomu, že to byl uživatel s jediným příspěvkem a vůbec se to netýkalo matematiky.
No neviem... Ukazuje sa čas dobre? Druhá sobota?
↑ jelena:
Vidíš, a ja ano, práve som Ti posielala mail. (a zase sa to odoslalo v pohode, aj čas je už OK- ...). Takže odvolávam, mám to aj odfotené, až mi naskočila husia koža. Prepáč.
↑ jelena:
Mám. :))) Pozri si časy v sekcii VŠ, ale rýchlo - sú tam už 1 hodinu. Okrem toho porovnaj edit v mojom pôvodnom príspevku a v tom neskoršom...
Snáď sa to už nezopakuje.
↑ Dana1:
Dano, já "rýchlo" - to neeee :-) Mé heslo je "nehoří".
Na VŠ jsem se divala a mail hostingům jsem poslala, ať se ještě jednou podívají. Ale teď se mi zdá OK. Uvidíme a doufejme, že se nezopakuje.
Pohodový den.
↑ jelena:
Len kvôli tým časom... A fakt, nehorí.
Aj Tebe všetko dobré.
↑ Tychi: :-) o takové možnosti ani nevím, teď jsem takové tlačítko použila poprve, děkuji.
Jak jsem psala, hostingům jsem maily poslala, tedy ze strany serveru zkontroluji. Pokud vážené Velitelstvo provádělo noční výcvik v TeX a něco podniklo, to se dozvíme v pozdějších hodinách.
Věřím, že těchto komentářů povšimnou a všechno ještě prověří.
Rohlíky ke snidani někomu nechybí? To bych zvladla. Mějte se pěkně.
Teď se zdá vše ok, tak opět prosím hlašte, jestli se to znovu zasekne. Podle mých informací psala Jelena na hosting a tím se to vyřešilo, je ale otázka, jestli trvale.
Dobrý večer. Chcem sa opýtať - nemalo by sa niečo "oficiálne" urobiť s týmto? Dáko nám to tuším prerastá cez hlavu. Alebo nie? Vyčistí sa to samo? Ďakujem.
Zdravím vás,
ještě prosím očistit reputaci kolegy BakyX od poznámek "mladého muže". Děkuji.
Nevím, zda máme zájem s takovým kolegou vůběc výhledově komunikovat.
↑ BrozekP:
Možno máte pravdu, ale môj naivný idealizmus mi našepkáva, že to môžu byť spolužiaci. Možno sa pochválil, že sem chodí. Ináč by to bolo ... no, úsmevné (riadne som sa nasmiala).
Dobrý deň, neviem, či som tu dobre, ale prosím zmazať túto tému, je už zbytočná. Ďakujem.
↑ Dana1:
Ano, jsi tu dobře. Je to smazané.
Přesunout do programování: http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=27024
Dotyčný se tam zmňuje, že se jedná o pomoc do KSP
tuto část výpočtu potřbuji do KSP.
Přesunout do Fyziky: http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=27022
Stránky: 1 … 9 10 11 12 13 … 35