Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ Lukee:
Tramvaj v Opavě přestala jezdit před rokem 1960.
Jestli však není hrozbou čerstvé události ve zvoleném podniku :-).
Co s hromadným mailem? Myslím, že nemám problém poslat ho Outlookem jako skrytou kopii. Má to význam, nebo téma je postačující a formulář si každý najde (což by se mi líbilo více)?
↑ Pavel Brožek:
:-) to je pravda, dle harmonogramu nejvyšší čas vyhodnocovat formuláře.
Tak bych to zkusila provést po příštím víkendu - může být? U nás je září velmi náročné na plánování, protože máme festival, dnes jsme byli na tomto - ach. A také začala škola - och.
↑ Geronimo:
:-) budeme kontrolovat úkoly uložené minulým srazem a napíšeme úkoly nové.
Zdravím,
oznamuji termín setkání na 13.10.2012, od 13:00 v "Veselá Vačice" Brno. Předběžně je objednán stůl do cca 15 osob a uhrazena záloha (děkuji Hodné dceři).
Nebudeme se odchylovat od standardu minulého roku:
- nahlaste, prosím, Hodné dceři do PM, o co z jídelníčku byste měli zájem,
- zkušenost minulého roku ukazuje, že pokud by se někdo rozhodl zúčastnit mimo přihlášených, nebyl by to problém, ale bylo by dobré dohlásit alespoň den setkání dopoledne (při mimořádném počtu hned vedle je náměstí Svobody, svačinu vemte sebou),
- také v případě noclehu bylo řešitelné, v tomto případě je dobré mít sebou spacák (na náměstí Svobody může být chladno v říjnu),
- nějaké zásadní plány předem netvoříme, předpokládám, že vše se dá dohodnout a doplánovat až přímo při srazu, ale pokud máte užitečné návrhy - potom napište (příklad - nám. Svobody pod taktovkou absolventa MGO).
Doplněno - náklady, spojené s dopravou, stravováním apod. si každý hradí samostatně.
Svou účast zatím nepotvrzuji, protože to nikdy nevím, účast kolegy Hanzy a Hodné dcery však tímto není ovlivněna. Máte, prosím, nějaké další dotazy a náměty. Děkuji.
Já jsem zatím zdravý, takže má účast platí :-).
↑ Lukee:
my s kolegou Hanzy máme zajištěn odvoz z Brna, tedy do Brna musíme, abychom odvoz využili :-)
↑ Pavel Brožek:
ale nezapomínej, prosím na dešWník :-)
Zdravím,
jelikož je konečně neslunečno :-), zvládla jsem ukončit hlasování. Mohu považovat sdělení kolegy Cheopa za potvrzující (i s působením na váženého bratra)? Také snad můžeme považovat za potvrzující PM od Bellly, děkuji.
Hodná dcera tedy definitivně potvrdí v podniku, že se v nějakém počtu dostavíme. Účast dalších kolegů samozřejmě je možná (i pokud se dostavíte v průběhu setkání).
Ještě něco? Děkuji.
Zdravím,
hlásím, že se zúčastním.
(Pokud si mou účast na rodinném obědě nevyžádá příbuzenstvo. V takovém případě bych svou účast zmateně rušil někdy v sobotu ráno.)
Dá se tedy jíst i bez předobjednání?
Děkuji, zaznamenáno.
Dá se tedy jíst i bez předobjednání?
:-) minimálně se o to dá pokusit.
Možnosti:
- absolvovat rodinný oběd a dorazit až poté,
- vzít si svačinu,
- nechat tomu volný průběh a dojit.
nechtěla jsem otázku jídla příliš rozebírat, neb v prostředí, kde zuří boj za kořeny kvadratických rovnic mi debata "steak nebo salát" přišla trochu drsná :-)
Ahoj, tak bohužel nedorazím, budu mimo Brno.
Užijte si to.
Měla bych dorazit na čas, když jsem místní :-) jinak jak je personál informován o naší akci - jako o srazu matematického fóra? :-D
↑ Aquabellla:
:-) přesně tak. Navíc (jak znám organizační tým v podobě Hodné dcery), určitě kladl důraz, aby všechno bylo podle plánu apod. Alespoň v minulém roce to tak bylo a Vačice dostala poděkování i na jejích webu.
Teď bychom měli dostat nějakou slevu, protože jim děláme reklamu :-)
EDIT: ↑ janca361: také si to užij mimo Brno, zdravím.
tak jen tedy posledni info pred srazem - at uz tam bude kdokoli jako prvni, proste se usadi ke stolu na jmeno stohanzlova a vycka prichodu ostatnich (zatim muze snist uvitaci misu) (jelena se omlouva, jede nepochopitelne pres breclav, dorazi pozdeji). ti, kdoz konkretne vyjadrili sve prani ohledne jidla, jej maji objednane, vcetne velkeho peceneho kolene, ostatni si v klidu objednaji na miste :) myslim, ze je to zcela jasne :)
Je to spravodlivé? :-)
Kým kolegovia si užívajú Veselé ( vyspelé) Vačice
http://www.veselavacice.cz/kontakt.html
my ostatní musíme tvrdo makať!!!