Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý den, chci se zeptat, zda-li nevíte, kde by mi spočítali šest příkladu z VŠ matematiky.... V mathematixu mě řekli, at se nezlobím, že to nestihnnou, tak se chci zeptat, zda-li existuje nějaká jiná firma, která počítá příklady, popř. zda-li by to nespočítal někdo odsud, můžem se dohodnout i na nějaké finanční odměně. Díky
obávám se, že porušuješ pravidla.
Tady se snažíme látku vysvětlovat, nejsme stroje na počítání. Netuším, kterou část matiky se zrovna "učíš", ale zkus se zeptat opravdových strojů, viz. první téma v sekci VŠ.
Tak pravidla si myslim neporusuju, vim ze nejste stroje na pocitani... ja bych ale potreboval spocitat nejake priklady, tak sem vznesl dotaz, zda- li nekdo nevi o firme, ktera toto dela... ja znam pouze mathematix.cz a ten to nebyl schopen stihnout, coz respektuju... proto se ptam, jestli se nenajde nekdo, kdo by tech sest prikladu, klidne i za nejaky financni obnos, spocital.... to je cely.... :)
Jen tak mimochodem, nevim proc pisete ucis v uvozovkach, pride mi porad lepsi si nechat nejake priklady spocitat a z toho se to snazit pochopit, nez se na to vykaslat uplne a snazit se to pak nekde jenom vopsat...