Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 05. 05. 2010 13:49

velbloud
Zelenáč
Reputace:   

Řešení příkladů

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li nevíte, kde by mi spočítali šest příkladu z VŠ matematiky.... V mathematixu mě řekli, at se nezlobím, že to nestihnnou, tak se chci zeptat, zda-li existuje nějaká jiná firma, která počítá příklady, popř. zda-li by to nespočítal někdo odsud, můžem se dohodnout i na nějaké finanční odměně. Díky

#2 05. 05. 2010 14:01

jendula11
Reputace:   

Re: Řešení příkladů

A čeho se to týká?
Pokud máš zájem tak napiš na mejl jednula11@email.cz

#3 05. 05. 2010 14:28

velbloud
Zelenáč
Reputace:   

Odeslal jsem ti e-mail se zadáním, kydžtak mi můžeš odepsat rovnou zpátky na e-mail. Díky

#4 05. 05. 2010 17:51

velbloud
Zelenáč
Reputace:   

Vzhledem k tomu, že jendulla11 se mi sice na email ozval, ale po zaslání příkladů se mi už od dvou hodin neozývá, tak budu rád, když se mi ozve ještě někdo další. Díky

#5 05. 05. 2010 17:57

Tychi
Škola: MFF UK
Reputace:   56 
Web

obávám se, že porušuješ pravidla.
Tady se snažíme látku vysvětlovat, nejsme stroje na počítání. Netuším, kterou část matiky se zrovna "učíš", ale zkus se zeptat opravdových strojů, viz. první téma v sekci VŠ.

Vesmír má čas.

#6 05. 05. 2010 18:11

velbloud
Zelenáč
Reputace:   

Tak pravidla si myslim neporusuju, vim ze nejste stroje na pocitani... ja bych ale potreboval spocitat nejake priklady, tak sem vznesl dotaz, zda- li nekdo nevi o firme, ktera toto dela... ja znam pouze mathematix.cz a ten to nebyl schopen stihnout, coz respektuju... proto se ptam, jestli se nenajde nekdo, kdo by tech sest prikladu, klidne i za nejaky financni obnos, spocital.... to je cely.... :)
Jen tak mimochodem, nevim proc pisete ucis v uvozovkach, pride mi porad lepsi si nechat nejake priklady spocitat a z toho se to snazit pochopit, nez se na to vykaslat uplne a snazit se to pak nekde jenom vopsat...

Zápatí