Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Mohla bych, ale musite mít také své teoretické materiály (případně) - co je u vás uvedeno?
Nějak jsme potřebovali dojit, že integrál je nevlastní - zde plynulo "z problému" v def. oboru na intervalu, na kterém bylo třeba počítat.
↑ johny0222:
zde (2. zadání) je jaký "problém" mezi def. oborem funkce a meze integrálu?
nechceš se nejdřív podívat do teoretických materiálů a uvědomit si "co - proč"? Děkuji.
kebyze mam vela casu tak studujem, lenze ja toho casu bohuzial tak vela nemam lebo popri matike mam este dost inych predmetov, preto sa prave snazim dopracovat k jednotuchsim a myslim ze aj zrozumitelnejsim postupom ako to pochopit,
taktiez, co sa tyky matiky mam tam dost nezrovnalositi, ale lepsie tomu pochopim, ked mi to niekdo vysvetli, ako ked to je napisane v matematickom vyraze
Děkuji,
takto ovšem budeme ztrácet čas oba - já budu převyprávět to, co je napsáno v odkazu a Ty budeš číst a přeinterpretovavat mé vyprávení na to, co je v odkazu.
Ale je možné, že někdo z kolegů se toho ujme. Minimálně jsem potěšená, že už zadání předkládáš kolegům v čitelné podobě, děkuji. Měj se.
Stránky: 1