Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Docasne jsem presmeroval stranky s online vypocty na svuj pocitac, takze to dneska odpoledne pojede (i kdyz informaci ze to nejede tam asi nechavam), zkuste si tam tu derivaci vygenerovat.
http://old.mendelu.cz/~marik/maw/index. … m=derivace
↑ plisna:↑ robert.marik:
Zdravim vas :-)
jestli kolega↑ Aegis: neni nejaky agent od konkurentu a testuje rychlost reakce na jeho jiz 14. otazku, bez zadne dalsi odezvy. Zatim vedete moc dobre :-) kolik tipujete otazek, ze polozi, ze bychom se treba vsadili :-)
Hodne zdaru :-)
↑ jelena:
Pekne nedelni odpoledne.
Uz jsem premyslel, jestli nenavrhnout Lukeemu, aby uzivatel v nastaveni sveho profilu mohl nastavit ze chce nektere uzivatele a jejich dotazy ignorovat, tak jak je to na abclinuxu. Ale asi by to bylo zbytecne, urcite bude lepsi naznacit, napsat jak to chodi a on, pokud nekdo prestreli jako tady Aegis, tak snad pochopi a otazky bude priste formulovat treba takto: "mam takove zadani, tady je vypocet, kouknete se prosim, jestli to je spravne, moc a moc dekuji :)"
↑ robert.marik:
Nejsem pro ignorovani, ale je tezke radit, kdyz clovek nevidi odezvu.
Treba u dalkaru vim, ze maji hlavni problem zacit, tak je jasne - at se ptaji - co s tim, jak mam zacit - to chapu, pokud mam cas, tak i dohlizela jsem, jak to krok po kroku slo. Nebo pokud priklad je nejaky zajimavy, jeste se neresil a muze byt jako vzorovy. Ale nasekat celou pisemku nebo co to je... a prikladu, co je tady spousta a jinde take :-( I tak, jak navrhujete, take OK, je videt, v cem je problem.
Az budeme mit cas a naladu, tak to treba probereme v pripominkach. Zatim slibuji, ze pokud se kolega chyti a zacne sam neco delat, urcite ho v tom nenecham :-) vidim to tady pres prekladanou tabulku, co musim udelat. Tak tu budu jen jako nepritomna :-)
Dnes mam same OT, radej mizim :-) Hezky den :-)
Stránky: 1