Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Omlouvam se ze zakladam takovyto "zbytecny" topic, ale rozhodne zbytecny neni :)
Dnes jsem maturoval, pisu sem jeste ted nez se vypravim pryc, protoze pocitam ze se na net tak tyden nedostanu... (vsak vy uz rozumite...)
Odmaturoval sem s vyznamenanim !
Ja, ktery vzdy prolejzal se 4kama apod...
Ale proc to sem pisu?
Mno prece protoze sem maturoval z matematiky taky...
A za jedna...
Takze bych chtel podekovat za cele toto forum...
Diky Administratorovi za to, ze vubec takoveto forum a vubec stranka o matice vznikla! DIKY!
Jinak nechci tu jmenovat uzivatele kterym dekuju, protoze bych na nekoho nerad zapomenul...
Ale jednoho- jednu, zminit musim... a to je JELENA !
Jeleno, dekuju ti neuveritelne moc, ze si mi pomahla odstartovat uceni matiky, diky za vsechny zaklady, a za bleskove odpovedi, diky kterym sem nad malickostmi neskejsnul cely den... Vazne mas obrovskou zasluhu na tom, jak jsem se v matice posunul...
takze jeste jednou Jeleno, DIKY !
vsem at uz jakoli aktivnim ostatnim clenum take dekuji, a take moderatorum apod apod...
Take musim zminit uzivatelku Ivana... je uzasne ze se najde nekdo takovy, kdo nevaha a prikald vypocte na paapir, doplni uzasnym nakresem a to vse strucne a jasne a naskenovane, strcene az pod nos...
Vazne se tu sesla uzasna komunita lidi, kteri jsou ochotni napriklad cely priklad napsat v tom TeXu ikdyz je to pomerne casove narocnejsi...
Jeste jednou diky vsem!
timto se neloucim, ceka me jeste VS a rad tu budu pomahat, jak jen budu moct...
DIKY
(pro ty co to opravdu cetli, tak pardon za tu dylku :D )
↑ liquid:
Zdravim!!! a moc dekuji, ze jsem mela moznost toto opravdu cist, stalo to za to :-)
A je nas tady urcite hodne, komu tato zprava dnes zvedla naladu a jeste bude zvedat :-)
Tak ja konecne poustim palec, ktery poctive cely den drzim, a uz mohu tleskat a jinak se radovat a to take budu :-)
V tom drzeni palce to, pochopitelne, nebylo - za ten pulrok jsi dokazal hodne hodne moc a verim, ze jeste budes moci dokazat.
Uzij si toho pocitu zaslouzeneho uspechu, spokojenosti s vlastnim vykonem a pocitu jistoty a viry v sebe. Strasne moc ti preji, aby i dal se podarilo vse, co si postavis za cil.
A budme spolu nejen tady na foru, ale i jinak (byt to je jen virtualne :-), pokud muzeme alespon trochu si navzajem pomoci a navzajem se podporit :-)
Hodne zdaru vsem :-)