Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 … 13 14 15 16 17 … 35

↑↑ zdenek1:
Řekl bych, že neděláš nic blbě, jen je potřeba někde něco nastavit. Ohlásil jsem to Lukeemu v Přivolej si svého admina.
↑ Pavel Brožek:
Díky.

Dobrý deň. Zadávateľku som upozorňovala, že je tu sekcia chémia, ale asi ju neobjavila... Možno treba presunúť. (Alebo do fyziky?) Ďakujem.
Přesunuto do chemie.
Omylem jsem přesunul toto do sekce zajímavých úloh, místo do střední školy. Přesuňte to prosím tam, kam to patří (v zajímavých úlohách nemám moderátorská práva, takže už s tím nemůžu hýbat).
Přesunuto.
Dobrý večer. Možno skôr fyzika? Ak hej, prosím presunúť. Ďakujem.
byk7: Přesunul bych to, ale nemám tam práva. Jinak zdravím.
Jelena: zdravím, přesunula jsem.
bian307 v sekci Základní škola žádá evidentně o to, co vznikne z jeho jména, když vypustíme čísla a komplexní jednotku. :-)
Jelena: děkuji za upozornění. Téma jsem smazala. Jak se přiděluje ban, jsem teď nepřišla.
Dobrý deň. Myslím, že toto patrí do fyziky. Ak hej, prosím presunúť. Ďakujem.
Přesunuto.

Zdravím, nepatří toto do Algoritmů a programování? Pokud ano, prosím o přesunutí do patřičné sekce.
↑ janca361:
Zdravím,
ono se to těžko zařazuje - úloha lineárního programování se dá řešit již na ZŠ po ovládnutí lineárních rovnic a nerovnic. Podle mého to nepatří do Programování a podle váženého Velitele to je asi tak.
Já bych to nechala tam, kde je. Děkuji za upozornění.
Dobrý deň - toto možno môže zostať v matike, ale možno by sa to mohlo usadiť aj v Ostatní - neviem... Ak Ostatní tak poprosím o presun. Ďakujem.
Přesunul jsem do sekce Ostatní, tam si toho snad všimne víc lidí.

Můžu poprosit o umístění tématu Užitečné vzorce i do sekce ZŠ? Sice se tam nepoužívají všechny uvedené vzorce, ale některé již ano. Děkuji.
Je to tam.
↑ Lukee:
Potřeboval bych zase pomoc. Na Matwiki jsem nahrál obrázek Img0004.jpg - ale špatnou verzi. Zkoušel jsem ho nahradit, ale je tam nyní 3krát. Platná je verze s časem 14:51.
Můžeš ty zbylé dvě smazat?

↑ janca361:
miso16211 skutečně vložil téma do sekce Připomínky a nápady. Téma jsem přesunul do sekce Ostatní. Mám tedy reputaci smazat nebo ponechat?
Ale kde bych mal dat neco, kde chcem pozadat o pomoc s najdenym materialu na internet. Ved je to matematika ale neni to zadni priklad.

↑ miso16211:
Cituji hlavní stránku, popisek u sekce Ostatní:
Všechno ostatní týkající se matematiky — upozornění na zajímavé přednášky nebo články o matematice, matematické vtípky… Cokoliv co má jen trochu společného s královnou věd.

↑ Pavel Brožek:
Tak přece sem měla pravdu. Je to poněkolikáté, takže ji prosím ponechej.
↑ miso16211:
Právě do sekce ostatní ne? Myslím si, že tato sekce (Připomínky a nápady) se týká fora samotného.
Stránky: 1 … 13 14 15 16 17 … 35