Matematické Fórum

1. 8. 2026 (L) Fórum bude brzy uzavřeno 😿

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 14. 05. 2011 17:16

dr.street
Zelenáč
Reputace:   

POMOC - Příklady z Matematiky-mechaniky

Dobrý den měl bych na vás velkou prosbu jestli by jste byl někdo tak ochotný a spočítal mi nějaké příklady z mechaniky - příklady jsou zde: http://vyslouzil.fvtm.ujep.cz/ viz. Příklady k zápočtu a chybí mi tyto vypsané č.ulohy 5-č.příkladu 2, 8-2, 9-2, 9-3, 11-3, 11-4, 12-1 nebo 12-2

Děkuju moc za rady, muzete poslat oskenované poznámky na Dr.Street@seznam.cz, pote se muzeme dohodnout i na nejakém splacením dluhu ještě jednou díky moc.

• (téma jako vyřešené označil(a) jelena)

#2 14. 05. 2011 17:39

dr.street
Zelenáč
Reputace:   

Re: POMOC - Příklady z Matematiky-mechaniky

jestli by to šlo tak hlavně aspon 1 z te 12cky tam si nevim rady ani s jedním:(

#3 14. 05. 2011 17:44 — Editoval LukasM (14. 05. 2011 17:44)

LukasM
Reputace:   193 

↑ dr.street:
Už jsem tu dneska někomu psal to samé. Přijde mi to jako porušení pravidel fóra, přesněji bodů 3 a 4. Být tebou, tak bych ten úvodní příspěvek zeditoval (spíš dokonce téma smazal, jestli to jde). Jinak by se mohly dít zlé věci (myslím zlé pro tebe).

Pokud potřebuješ pomoci s mechanikou, tak se prosím přesuň do sekce Fyzika, a je možné tam jednotlivé úlohy řešit, samozřejmě s aktivním přispěním z tvé strany.

#4 14. 05. 2011 17:45

da.backer
Reputace:   10 

↑ dr.street:

Nechci tě nějak prudit, ale tady ti lidé rádi pomůžou pouze pokud zde zkusíš uvést alespoň svůj nějaký postup či myšlenku. Příklady za tebe nikdo počítat nebude.

#5 14. 05. 2011 19:13

dr.street
Zelenáč
Reputace:   

Děkuju za informace, tema kdybych vedel jak tak do fyziky přesunu. Druhý bod: kdybych věděl nějaký myšlenkový pochod tak ho sem napiši ale kdyz proste ze všech příkladů, s těmito si nevím vůbec rady tak nevim co sem  mám psát za mé rešení.... Proto píšu sem jestli by byl nekdo tak laskav a aspon mě navedl, spoluprácí se rozhodně nebráním, ale potřebuju zkušenejší aby mi poradili

#6 14. 05. 2011 19:28

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ dr.street:

Zdravím,

děkuji kolegům za přesnou informaci a doporučení. Téma bych i přesunula, ale nesplňuje místní zásady už jen z pohledu více úloh v tématu + ostatní body pravidel. Tedy by stejně neplnilo účel spoluřešení.

Proto ho tady označím za vyřešené a v sekci Fyzika si založ, prosím, téma nové s jednou úlohou - jasně uvedenou (ne - stahování), protože jsem třeba vůbec takové číslování nenašla:

č.ulohy 5-č.příkladu 2, 8-2, 9-2, 9-3, 11-3, 11-4, 12-1 nebo 12-2

Ovšem, co jsem viděla reakce na úlohy z mechaniky TUL, moc velká odezva nebyla, především pro náročnost grafického zpracování (slovně se to špatně vysvětluje). Tedy asi žádné zázraky nečekej a spíš se poptej reál-spolužáků.

Zápatí