Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1
Dobrý den měl bych na vás velkou prosbu jestli by jste byl někdo tak ochotný a spočítal mi nějaké příklady z mechaniky - příklady jsou zde: http://vyslouzil.fvtm.ujep.cz/ viz. Příklady k zápočtu a chybí mi tyto vypsané č.ulohy 5-č.příkladu 2, 8-2, 9-2, 9-3, 11-3, 11-4, 12-1 nebo 12-2
Děkuju moc za rady, muzete poslat oskenované poznámky na Dr.Street@seznam.cz, pote se muzeme dohodnout i na nejakém splacením dluhu ještě jednou díky moc.
↑ dr.street:
Už jsem tu dneska někomu psal to samé. Přijde mi to jako porušení pravidel fóra, přesněji bodů 3 a 4. Být tebou, tak bych ten úvodní příspěvek zeditoval (spíš dokonce téma smazal, jestli to jde). Jinak by se mohly dít zlé věci (myslím zlé pro tebe).
Pokud potřebuješ pomoci s mechanikou, tak se prosím přesuň do sekce Fyzika, a je možné tam jednotlivé úlohy řešit, samozřejmě s aktivním přispěním z tvé strany.
↑ dr.street:
Nechci tě nějak prudit, ale tady ti lidé rádi pomůžou pouze pokud zde zkusíš uvést alespoň svůj nějaký postup či myšlenku. Příklady za tebe nikdo počítat nebude.
Děkuju za informace, tema kdybych vedel jak tak do fyziky přesunu. Druhý bod: kdybych věděl nějaký myšlenkový pochod tak ho sem napiši ale kdyz proste ze všech příkladů, s těmito si nevím vůbec rady tak nevim co sem mám psát za mé rešení.... Proto píšu sem jestli by byl nekdo tak laskav a aspon mě navedl, spoluprácí se rozhodně nebráním, ale potřebuju zkušenejší aby mi poradili
↑ dr.street:
Zdravím,
děkuji kolegům za přesnou informaci a doporučení. Téma bych i přesunula, ale nesplňuje místní zásady už jen z pohledu více úloh v tématu + ostatní body pravidel. Tedy by stejně neplnilo účel spoluřešení.
Proto ho tady označím za vyřešené a v sekci Fyzika si založ, prosím, téma nové s jednou úlohou - jasně uvedenou (ne - stahování), protože jsem třeba vůbec takové číslování nenašla:
č.ulohy 5-č.příkladu 2, 8-2, 9-2, 9-3, 11-3, 11-4, 12-1 nebo 12-2
Ovšem, co jsem viděla reakce na úlohy z mechaniky TUL, moc velká odezva nebyla, především pro náročnost grafického zpracování (slovně se to špatně vysvětluje). Tedy asi žádné zázraky nečekej a spíš se poptej reál-spolužáků.
Stránky: 1