Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Dobrý den, potřeboval bych pomoci s lin. algebrou (vektor. prostory, dimenze, báze atd.), která je vyučována dosti nešťastně na VŠB.
Pomoc by byla možná ve dvou rovinách a to :
a) doučování - je-li zde někdo ochoten doučit lin. algebru, prosím ozvě te se, určitě se nějak dohodneme, tak aby to bylo pro obě strany výhodné. Ještě jsem nenarazil na někoho v destinaci Ostrava,F-M a okolí, kdo by byl schopen toto doučit a měl volno.
b) pomoc zde na fóru - dosti komplikovaná možnost, nicméně pokud nebude možné se domluvit na osbním doučení, tak bych byl rád, kdyby mi zde někdo alespoň pomohl s příklady zadanými jako domácí úkol se kterými si absolutně nevím rady.
Pro představu přikládám dva z těchto úkolů.
Za jakékoli ohlasy předem Děkuji.
S Pozdravem A.J.

↑ Sakal: Dobrý den, je mi líto, že se Vám výuka nelíbí. Určitě zkuste požádat o konzultaci Vašeho cvičícího. Co se týče uvedeného příkladu, měl by Vám pomoci tento dokument (str. 41-43). Snad mi Váš přednášející odpustí, že Vám radím "konkurenční" řešené příklady (aspoň teda dle Vašeho úkolu předpokládám, že chodíte na předmět LA1).
Petr Beremlijski
Dobrý den, děkuji za odpověď. Vámi uploadovaný soubor mi pomohl.
Né že by se mi vyuka nelíbila, ale připadá mi že je na ni vyhrazeno stašně málo času, ale to je dnešní problém většiny predmětů na většině vysokých škol.
S Pozdravem A.J.

↑ Sakal:Plně s Vámi, co se týče časové dotace, souhlasím.
Hodně zdaru
Petr Beremlijski