Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
Stránky: 1 … 20 21 22 23 24 … 35
Když vite nekdo se musi nečemu naučiť. A nie každy se to naučí v 18, nedko v 20 nekdo v 16. Ja som pochopil, že bez slušnosti to nejde. Proč? Lebo lide se mnoho namakali na neco a když ja neco chcim, môžem azda prosiť aby venovali chviľku svojho času a darovali to, naco se nadreli. Prominte za moju diakritiku.
neviem koho si privolať, lebo neviem kto robil tie videa na youtube ktore nedavno dala jelena ako odkaz, ako zostroji touholnik..., chci se spytať aky program použival tvorca videí na skenovanie obrazovky? Alebo len skenoval pomocou geogebry, a zvuk nahral a spolu to dal dokopy?
↑ miso16211:
To bude asi moje. V GeoGebře je to rýsované, na nahrání obrazovky jsem použil vestavěný QuickTime a pak jsem to sestříhal v iMovie. Ale dělal jsem to na Mac OS X.
Zdravím,
Více spamů v průběhu 10 min od uživatele dfsabjkn21 http://forum.matweb.cz/profile.php?id=12392
Tam, kde mám práva, jsem témata smazal.
Prosím o ban.
Jelena: úprava 9:20 (zbytek jsem smazala). Zdravím.
Ahoj,
Toto cvicenie http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=37181 :polynomy katrintn
si zasluzi miesto vo vzorovych cviceniach sekcia: algebraicke struktury.
Je zaujimave pre pracu na symetrickych polynomoch a opravu castej chyby.
Dakujem.
↑ janca361:
Ahoj - :-))) ďakujem.
Omylom som asi zavadila ...
To je teda dnes deň ... :-) ... somarinka na somarinku...
Jeden žiak (šiestak) sa ma cez hodinu chcel opýtať, či môže niečo urobiť so štvorčekovaným papierom, poriadne sa naň nepozrel, strčil mi ho pred nos a na ňom bolo napísané: Chceš byť moja frajerka? ... Opýtať sa pôvodnú otázku už nemohol... Prestali sme sa rehotať asi po desiatich minútach a premena jednotiek dĺžky už decká do konca hodiny moc nechytila ...
Kolega ↑ L1ebeq: v jednom svojom príspevku odkázal:
Nerad bych řešil tyto výlevy, budu se snažit být normální...
V odkaze Jedeme dál som si vypočula: slovenskej kokot ...
O nič nežiadam - je mi jasné, čo by som dostala ... Presne to, čo minule. Ďakujem. Stačilo.
Míňať svoj čas v prostredí, kde hrubosť a oplzlosť má vyšší status ako dlhodobé prispievanie už viac nedokážem.
Prispela som na fórum vyše 7000 príspevkami, prevažne matematickými. Prispievanie ma bavilo.
Zopakujem svoju myšlienku: To, že kolega L1ebeq má taký prejav ako má je mi nepríjemné, národnostné narážky nie sú fér.
To, čo ale vyslovene bolí, je moderátorská tolerancia k tomuto javu...
Nedokážem to znášať. Bohužiaľ, nemám na to.
Ďakujem kolegyni Andrejka3 za prejav uznania, kolegovi Hanisovi za ochotu, kolegovi standyk, pietrovi :-) a predovšetkým kolegovi vanok, ktorého erudíciu, vytrvalosť, trpezlivosť a hlavne morálny status obdivujem ... Myslím, že jeho podpis by si mali osvojiť všetci, ktorí toto fórum moderujú:
The respect, the politeness are essential qualities...and also the willingness.
Do not judge the other one.
Matematika určite nie je všetko a elitu robia predovšetkým ľudské kvality, aj na matematickom fóre.
Ja tiež idem ďalej, tak ako kolega L1ebeq - ... ... ...
Zostal už len smútok...
Dana
Návrh na přesun do sekce Základní škola, pro udržení přehlednosti fóra
↑ frank_horrigan:
Při lepším studiu zjistíš, že se jedná o úlohu na určení odchylky dvou vektorů v prostoru, což určitě není látka základní školy.
Ahoj, narazila jsem na zajímavý (aspoň mě se tak zdá) příklad na pomezí matematických struktur a algebry (zase o svazech). Je odpočinkový, ale taky se u něj musí trochu přemýšlet. Řešení jsem se dopočítala, takže bych napsala zadání pro pobavení ostatních, budou-li mít chuť se na to podívat. Patří takové typy příkladů do nějaké sekce? Určitě do vysoké školy - tam jen to, co nevím.
Díky za odpověď, A.
↑ Andrejka3:
Ahoj, na hlavní stránce máme sekce zajímavých úloh, ty jsou určeny přesně pro takové případy, jaké popisuješ :-).
Bylo by možné odstranit spam
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=38123
poslední příspěvek?
↑ halogan:, ↑ Pavel:
Spammera jsem zabanoval a příspěvky smazal.
Ahoj,
Toto cvicenie
http://forum.matweb.cz/viewtopic.php?id=38307
ktore som vyriesil
je zaujimave a jeho niesto je vzorovych prikladok >>>rovnice, nerovnice
Dakujem
Stránky: 1 … 20 21 22 23 24 … 35