Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#26 14. 12. 2011 11:24

tOree
Reputace:   

Re: rovnice s x^3

↑↑ LukasM:Spektralni rozklad ver nebo ne jsme brali teprve v pondeli tak proto je na to poslednich 20 hodin. Laplaceuv rozvoj jsme se neucili. Ovsem vypocet spektralniho rozkladu mi vysel dobre i pri zkousce.
Navic kdybych chtel cele reseni napisu sem matici do sekce VS a reknu nevim co s tim porade mi a budu po nekom chtit at mi to vypocita ale k cemu mi to bude kdyz to nebudu umet ?

#27 14. 12. 2011 11:27

tOree
Reputace:   

↑↑ jelena:
Ahoj no moje chyba je ze jsem se nepodival a neprojel sekci vsb kde jeslti tady nekdo neresil stejny priklad a urcite bych si vsiml toho co jsi napsala pto VSB LA - IT
Myslel jsem si ze rovnice s x^3 se pocitaji i na gymnaziich proto jsem sel do tehle sekce napsal tenhle priklad a nevsiml jsi toho co jsi napsala chce to vice cist mene psat ja vim do priste se urcitep olepsim.

dekuji vsem za pomoct pro reseni meho prikladu :-))

#28 14. 12. 2011 11:51

LukasM
Reputace:   193 

↑ tOree:
Omlouvám se, pokud mé příspěvky zněly moc útočně. Už jsem tady na fóru ale viděl hodně, tak možná proto se s tím tolik nemažu.

Pokud je to s tím termínem jak píšeš, tak je to smutné. Neříkám, že ti to všechno věřím, ale když jsem viděl osnovy a hodinovou dotaci, asi na tom něco být může.. Laplaceův rozvoj sice v přednáškách tak nějak máte, ale je pravda, že didakticky by to šlo pojmout asi i lépe. To už bych musel vědět, co děláte na cvičeních, abych věděl komu nadávat. Ale nakonec mi to je celkem jedno.

#29 15. 12. 2011 11:59

jelena
Jelena
Místo: Opava
Škola: MITHT (abs. 1986)
Pozice: plním požadavky ostatních
Reputace:   100 

↑ tOree:

také děkuji (na anglické klávesnici nejsou čárky a tečky?)

↑ LukasM:

už jsme si zvykli na občasné soptění :-) Tady jsem kolegu opakovaně poslala aby si založil vlastní téma (a doplnil odkaz na materiál), ve "svém" LA tématu jsem žádné označení se střechou nenašla, tak někdo z kolegů poradí lépe. Děkuji.

Téma označím za vyřešené.

Zápatí