Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑↑ LukasM:Spektralni rozklad ver nebo ne jsme brali teprve v pondeli tak proto je na to poslednich 20 hodin. Laplaceuv rozvoj jsme se neucili. Ovsem vypocet spektralniho rozkladu mi vysel dobre i pri zkousce.
Navic kdybych chtel cele reseni napisu sem matici do sekce VS a reknu nevim co s tim porade mi a budu po nekom chtit at mi to vypocita ale k cemu mi to bude kdyz to nebudu umet ?
↑↑ jelena:
Ahoj no moje chyba je ze jsem se nepodival a neprojel sekci vsb kde jeslti tady nekdo neresil stejny priklad a urcite bych si vsiml toho co jsi napsala pto VSB LA - IT
Myslel jsem si ze rovnice s x^3 se pocitaji i na gymnaziich proto jsem sel do tehle sekce napsal tenhle priklad a nevsiml jsi toho co jsi napsala chce to vice cist mene psat ja vim do priste se urcitep olepsim.
dekuji vsem za pomoct pro reseni meho prikladu :-))
↑ tOree:
Omlouvám se, pokud mé příspěvky zněly moc útočně. Už jsem tady na fóru ale viděl hodně, tak možná proto se s tím tolik nemažu.
Pokud je to s tím termínem jak píšeš, tak je to smutné. Neříkám, že ti to všechno věřím, ale když jsem viděl osnovy a hodinovou dotaci, asi na tom něco být může.. Laplaceův rozvoj sice v přednáškách tak nějak máte, ale je pravda, že didakticky by to šlo pojmout asi i lépe. To už bych musel vědět, co děláte na cvičeních, abych věděl komu nadávat. Ale nakonec mi to je celkem jedno.
↑ tOree:
také děkuji (na anglické klávesnici nejsou čárky a tečky?)
↑ LukasM:
už jsme si zvykli na občasné soptění :-) Tady jsem kolegu opakovaně poslala aby si založil vlastní téma (a doplnil odkaz na materiál), ve "svém" LA tématu jsem žádné označení se střechou nenašla, tak někdo z kolegů poradí lépe. Děkuji.
Téma označím za vyřešené.