Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.
Nástěnka
❗22. 8. 2021 (L) Přecházíme zpět na doménu forum.matweb.cz!
❗04.11.2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
❗23.10.2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.
Nejste přihlášen(a). Přihlásit
↑ EliskaN:
Teda, já přijdu na fórum po ani nevím jaký době, a hned musím vidět tohle. To sem zas pár měsíců radši nepáchnu.
Pravidla - pravidlo 3, rady 3 a 4. Při dodržení rady 4 bys možná našla i tohle vlákno, které by možná pomohlo. A když napíšeš do google "spektrální rozklad", první příspěvky jsou vlákna z tohoto fóra, a je jich zhruba milion. Ale chápu, že napsat "prosím o celý postup" je jednodušší. Že je toho tolik k nalezení je přece jedno, pořád je to moc práce (a tu na VŠ přece nikdo nemůže chtít).
Zrovna spektrálním rozkladům se tu dost lidí včetně mně věnovalo hodně. Teď jdu opět rozjímat, jestli to bylo k něčemu užitečné.
kolega Lukáš M. ve stavu oprávněného rozsoptění napsal(a):
To sem zas pár měsíců radši nepáchnu.
můžeš přeci se zapojit do debaty o poslání fóra a o správném znění motta v levém horním rohu. nebo tropit si žerty z problémů Horní Lhoty :-)
-------------
Zkus se podívat do ostatních témat kolegyňky - čemu se divíš, když na předchozí dotazy stejného stylu vždy dostala laskavou odpověď.
Co myslíš - mám zavřít toto téma? Děkuji a zdravím.
↑ jelena:
Ahoj:-)
No jo, ale to by mně asi nebavilo.
Nejsem moderátor, a to mj. i proto, abych nemusel přemýšlet co zavřít a co ne, a pak se s někým hádat že jsem to vymyslel špatně. Takže to nechám na Tobě. Ale možná bych kolegyni nechal zareagovat, její témata jsem si prošel už předtím, a zatím po ní práci nikdo nechtěl - třeba jí bude schopná.
↑ EliskaN:
Jakkoli můj předchozí příspěvek vypadá naštvaně, povýšeně a pitomě, je to ve skutečnosti rada. A je to rada důležitá: Studuj, zkoušej, hledej, zkoušej, a pak se ptej ne na postup, ale na to co ti nejde. Než se urazíš co je to tu za voly, zkus se nad tím zamyslet. Pokud se tu objeví kloudný dotaz a já si ho stihnu přečíst než ho někdo zodpoví, budu se ti rád věnovat.
↑ LukasM:
:-) no zrovna na setkání jsem vyprávěla, jak mne to neuvěřitelně baví. Tvůj pozdrav byl řádně vyřízen.
Kolegyňku s důvěrou přenechávám do Tvých odborných rukou, nikdy nevíš, jaké neobjevené záhady spektrální rozklad skrývá. Jinak nové projekty pro aktuální rok již jsou :-)